Meizu 17 Pro: flagship la preț bun

Meizu 17 Pro a fost lansat oficial împreună cu Meizu 17, la ora actuală este cel mai accesibil flagship cu Qualcomm Snapdragon 865. Terminalul are design premium, dotări hardware bune și un nivel de preț foarte bun.

Meizu M6 Note se lansează pe 23 august

Meizu M6 Note se lansează chiar pe 23 august (ziua lansării Note 8) și au reușit să stilizeze logo-ul așa încât să amintească de Note 8. Desigur, dacă întreabă cineva care este legătura, vor spune că e vorba doar de camera foto duală de pe spate. Faptul că se cheamă Note nici nu mai contează.

Supriză? OnePlus și Meizu trișează la testele benchmark

OnePlus și Meizu trișează la testele benchmark, o practică atribuită mai demult celor de la Samsung sau HTC. Schema folosită de OnePlus 3T sau Meizu Pro 6 este similară, cum detectează aplicația de benchmark cresc frecvența procesorului, dar acest lucru nu se întâmplă și la jocuri sau aplicații intensive. Acum au scoruri mari la performanță, […]

Meizu Pro 6 ia premiul de cea mai bună clonă în 2016

Meizu Pro 6 este un smartphone chinezesc care imită iPhone, dar de data asta au preluat aproape fiecare detaliu de la telefonul Apple și nu s-au sfiit deloc să ducă imitația la un alt nivel. Am mai întâlnit telefoane precum HTC A9 sau Lenovo S9, dar Meizu face artă din copiere.

Meizu ar putea fi primul concurent care folosește procesor Exynos

Următorul flagship Meizu ar putea fi primul smartphone concurent Samsung care folosește procesorul Exynos 7420 (cel de la Galaxy S6). Deși vrea să ofere cea mai mare performanță și a inclus o grămadă de tehnologii speciale, compania va vinde acest model la prețul de 483 dolari, dacă se confirmă informațiile.

Meizu primește o investiție de la Alibaba

Meizu, unul dintre producătorii cunoscuți de terminale smartphone cu Android, a primit 590 de milioane de dolari de la gigantul ecommerce Alibaba, adică aproximativ o treime din investițiile primite de rivalul Xiaomi. Alibaba, un fel de eMag al chinezilor, păstrând proporțiile, este evaluat la peste 200 de miliarde de dolari și încearcă acum să-și dezvolte afacerile […]