Meizu M6 Note se lansează chiar pe 23 august (ziua lansării Note 8) și au reușit să stilizeze logo-ul așa încât să amintească de Note 8. Desigur, dacă întreabă cineva care este legătura, vor spune că e vorba doar de camera foto duală de pe spate. Faptul că se cheamă Note nici nu mai contează.

Deocamdată singura necunoscută în cazul lui Meizu M6 Note este procesorul. Compania a făcut un anunț scurt pe contul de Twitter în care spune că fanii brandului trebuie să se aștepte la noutăți pe partea de fotografie și pe partea de procesor. Anul trecut M5 Note avea procesor Mediatek, deci toată presa speculează că anul ăsta vor folosi un procesor Snapdragon. Dar oficial nu se știe nimic.

The Meizu M6 Note will feature a processor that may surprise people, and will offer a vast improvement in performance and efficiency compared to the previous generation.

ads

Seria Note la Meizu este un pic sub nivelul modelelor de top, care se numesc Meizu Pro 7 și Pro 7 Plus. Anul acesta seria Pro 7 are procesoare Helio X30, versiunea nouă de procesor octa-core. Așa că misterul persistă. Unul dintre modelele anterioare a avut chiar procesor Exynos. Pe unele site-uri apare cu procesor Helio P25, dar acest lucru nu este confirmat.

Ecranul Meixu M6 Note este de 5.5 inch, probabil Full HD, nefiind un model de top. Are varianta mai accesibilă cu 3GB de RAM și 32GB de stocare internă, dar și una premium cu 4GB de RAM și 64GB de stocare internă. Camera foto este posibil să aibă senzorii de 12 megapixeli, sau modului de 12 megapixeli + 13 megapixeli folosit și la alte telefoane. De asemenea, camera foto frontală pentru selfie este de 8 megapixeli.

Telefonul Meizu este dual-SIM, dar dacă vreți să folosiți un card de memorie, pînă la 256GB, acesta este plasat pe slotul celui de-al doilea SIM, nu se pot folosi simultan. Bateria integrată este de 4.000 mAh, iar la nivelul ăsta de dotări ar trebui să aibă autonomie decentă. Revin cu detalii despre acest model pe 23 august, când va fi lansat și Note 8.

Sursa: Phone Arena, Android Authority