Moto E5, cu două variante de telefoane, a fost anunțat oficial în România. Sunt telefoane ieftine cu un raport calitate/preț foarte bun.

Au design modern, de exemplu ecranul cu raport de aspect 18:9 și baterie de mare capacitate cu funcție de încărcare rapidă, integrate într-un design compact și elegant la un preț accesibil.

În urmă cu cinci ani, Motorola a lansat primul smartphone accesibil de calitate, care a devenit ulterior cel mai bine vândut telefon din istoria Motorola – Moto G. De atunci, compania a continuat să împingă limitele raportului calitate-preț prin lansarea familiei Moto E, ale cărei produse oferă combinația perfectă de funcții pentru consumatorii care nu doresc să facă un compromis când vine vorba de calitate, stil sau experiență.

Cea mai nouă generație de dispozitive din gamă integrează procesoare Qualcomm Snapdragon, sistemul de operare Android 8.0 Oreo, integrează și Moto Experiences, funcții software care deblochează oportunități din universul AI (inteligență artificială).

Moto E5 Plus: are ecran mare de 6” Max Vision care oferă mai mult spațiu de afișare și baterie mare de 5000 mAh, care oferă o autonomie de până la o zi și jumătate.

Deblocarea telefonului nu a fost niciodată mai facilă prin simpla atingere a cititorului de amprente, poziționat pe logo-ul emblematic Motorola. Camera foto de 12 MP cu auto-focalizare cu laser realizează poze clare, iar pixelii de 1,25um permit realizarea unor imagini extraordinare chiar și în cele mai întunecate zile. Iar slotul de card microSD dedicat al smartphone-ului moto e5 plus oferă spațiu suficient pentru și mai multe imagini, melodii și filme.

Moto E5: are un ecran mare de 5.7” Max Vision, format 18:9 și carcasă ergonomică curbată. Iar acumulatorul de 4000 mAh asigură utilizarea pe parcursul întregii zile.

Camera foto principală are senzor de 13 MP cu dimensiunea pixelului de 1,12um.

Procesorul acestor modele este Snapdragon 425, quad-core la 1.4 GHz, Moto E5 are 2GB RAM, iar E5 Plus are variante de 2 sau 3GB. La fel și stocarea, E5 doar 16GB, modelul Plus are 16 sau 32 GB. Camera foto pentru selfie este de 5 megapixeli.

Moto E5 are un preț recomandat in România de 599 lei, iar Moto E5 Plus are preț oficial de la 799 lei.