Moto G Pro este un nou model Motorola dotat cu stylus pentru creativitate și productivitate. Are cameră foto triplă, ecran mare, baterie mare și vine cu un preț de vânzare foarte bun.

Moto G Pro

Motorola a sărbătorit anul acesta 100 de milioane de smartphone-uri din seria Moto G vândute în întreaga lume. Cea mai nouă ediție a francizei Moto G se lansează astăzi în Europa. Un dispozitiv construit pentru divertisment și productivitate fiind în același timp primul smartphone Motorola cu propriul stylus. Este echipat cu o cameră de 48 de megapixeli, ecran mare, tehnologie NFC, aplicații pentru creativi și o baterie care le oferă utilizatorilor libertatea de a se bucura de toate aceste avantaje.

Moto G Pro aduce o cameră triplă cu senzorul principal de 48 de megapixlei cu funcții AI și tehnologie Quad Pixel¹. Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante care protejează dispozitivul în permanență, făcându-l potrivit atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Stylus-ul încorporat ajută utilizatorul în diverse scenarii, precum editarea pozelor, luarea notițelor, schițele artistice, copiatul textelor și chiar marcarea capturilor de ecran. Utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia de exemplu un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Dispozitivul este integrat perfect în designul și software-ul telefonului, iar aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Dotări tehnice Moto G Pro

Moto G Pro este echipat cu un sistem triplu de camere foto care integrează funcții AI. Senzorul de 48 de megapixeli rezolvă problema capturilor pe lumină slabă oferind fotografii mai clare și mai luminoase la rezoluție de 12 megapixeli. Chiar și în întuneric, fotografiile vor avea culori vii și o claritate mai bună cu modul Night Vision. Mulțumită funcției de autofocus cu laser ultra-rapid, subiectul este pus în evidență instant.

Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. În plus, camera Macro Vision evidențiază orice detaliu și aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect. Iar pentru selfie-urile perfecte pentru Instagram, camera frontală de 16MP oferă fotografii clare, în culori vii, cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel.

Moto G Pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh care permite până la 143 ore de muzică sau 19 ore de emisiuni și filme. Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience pentru productivitate crescută, dar și cu Moto Gametime, o funcție complet nouă care blochează întreruperile pentru o experiență de joc imersivă.

Smartphone-ul Motorola rulează Android 10 și oferă constant o experiență de înaltă calitate care păstrează toate datele în siguranță. Telefoanele Android One sunt printre cele mai sigure, iar moto g pro primește actualizări în cel mai scurt timp, patch-uri de securitate lunare și Google Play Protect încorporat. Datorită acestuia, documentele de lucru importante, pozele sau filmele personale sunt în siguranță, iar telefonul este îmbunătățit constant cu inovații utile.

Difuzoarele stereo duale amplifică experiența oricărui conținut sau conferință video. Sistemul audio de la Dolby® livrează un sunet cu 50% mai puternic3 pentru o experiență audio clară, rezervată de obicei pentru sistemele audio proiectate pentru uzul casnic. Filmele, serialele sau jocurile vor arăta incredibil pe ecranul de 6.4″ Max Vision.

Are un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM, 128 GB de stocare. Vine echipat cu Near Field Communication (NFC) care permite plăți simple și rapide sau partajarea fișierelor cu membrii echipei. Dispozitivul este rezistent la apă mulțumită designului hidrofug4 care protejează telefonul în interior și la exterior.

Moto G Pro urmează să fie disponibil în Europa începând cu luna iunie, la prețul recomandat de 329 euro.