Moto G8 a fost anunțat oficial astăzi în România, dar deocamdată nu este disponibil, abia în următoarele săptămâni va ajunge în Europa. Telefonul este prezentat drept un model practic pentru fotografie.

Noul Moto G8 vine echipat cu o cameră foto care dispune de inteligența artificială (AI), pentru surprinderea unor fotografii mai bune, indiferent de situație. Camera cu senzor de 16 megapixeli are focalizare rapidă, iar imaginile ies bine indiferent de lumină. Obiectivul ultra wide angle captează de patru ori mai mult în fotografii panoramice sau chiar toată acțiunea de la un eveniment sportiv într-un singur cadru. Iar camera dedicată cu Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect, arătând detaliile care fac diferența, în comparație cu un obiectiv normal pentru prim-planuri.

Moto G8 are o baterie de 4.000 mAh care durează întreaga zi indiferent de cât de utilizat este telefonul. Nu mai este nevoie să ai mereu încărcătorul, pentru că Moto G8 este proiectat să dureze până la 40 de ore cu o singură încărcare. Acest nou smartphone oferă o experiență unică de entertainment on-the-go. Tot conținutul preferat arată și sună mai bine ca niciodată pe display-ul HD+ Max Vision de 6.4” susținut de boxe puternice.

Toate aceste caracteristici sunt susținute de 4GB de RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665, cu capabilități de procesare AI. Acesta permite o experiență de gaming mai bună și caracteristici ale camerei îmbunătățite, plus securitate mai mare. Moto G8 vine cu un spațiu de stocare generos de 64GB și cu suport card SD de până la 512GB, pentru toate aplicațiile preferate, muzică, filme și fotografii.

Moto G8 încorporează experiențele Moto și noua caracteristică Moto Gametime. Acest software exclusiv maximizează experiența de gaming și o face să fie mai captivantă ca oricând, blocând întreruperile astfel încât utilizatorul se poate concentra doar la joc. Dispozitivul are un design rezistent la apă care protejează telefonul atât la interior cât și la exterior, dar și o versiune Android 10 curată și fără aplicații preinstalate.

Moto G8 este disponibil începând de astăzi în Brazilia. Va fi lansat în următoarele săptămâni în Europa, America de Sud, Asia și Australia. Prețul în Brazilia echivalează cu aproximativ 910 lei, dar nu știm dacă va fi adus la un preț similar.