Lenovo a lansat oficial Moto G8 Plus, următoarea generație a modelului mid-range, care vine cu dotări bune și un preț relativ bun pentru ce oferă. Am scris o parte din știre la momentul lansării, dar a rămas în draft până acum din cauza evenimentelor 🙂

Ce nu-mi place mie este alegerea procesorului. De data asta au pus Snapdragon 665, este octa-core, dar cu 4×2.0 GHz Kryo 260 Gold și 4×1.8 GHz Kryo 260 Silver, adică ARM Cortex-A73 și A-53, modelele de acum doi ani. Când aveau la dispoziție la un preț similar procesorul 675 sau 730, ambele cu tehnologii mai moderne, mai rapide. Mă rog, poate o mică diferență de preț, total justificabilă prin performanțe.

ads

În rest sunt dotări bune și foarte bune, în funcție de preferințe, cu focus pe fotografie în special. E dotat cu o cameră foto de 48 de megapixeli, cu sistem de camere Quad Pixel cu sensibilitate de 4 ori mai mare la lumină redusă, inclusiv mod Night Vision. Are de asemenea cameră de 16 megapixeli ultra-wide și o cameră de 5 megapixeli pe post de senzor de adâncime de câmp (depth sensor). Cameara pentru selfie este de 25 de megapixeli.

Eranul FHD+ Max Vision are diagonala de 6.3 inch și format de 19:9 și în plus telefonul vine echipat cu difuzoare stereo duale certificate Dolby. Bateria de 4.000 mAh oferă 40 de ore de utilizare, iar tehnologia TurboPower integrată în Moto G8 plus permite reîncărcarea rapidă a telefonului, cu 8 ore de utilizare în doar 15 minute de încărcare.

Moto g8 plus este dotat cu Moto Experiences și platforma Android 9 Pie, fără aplicații inutile preinstalate, și este disponibil în două opțiuni cromatice gradient superbe: Cosmic Blue sau Crystal Pink. Telefonul beneficiază de un design îmbunătățit și de protecție împotriva picăturile de apă.

Moto G8 plus va fi disponibil în Romania începând cu data de 25 noiembrie la un preț de pornire de 1299 RON.