Moto G8 Power a fost lansat oficial astăzi, compania anunțând că marchează astfel 100 de milioane de telefoane Moto G vândute la nivel global.

Motorola sărbătorește astăzi 100 de milioane de smartphone-uri moto g vândute în întreaga lume, dar și lansarea pe piață a unui nou dispozitiv, încărcat de inovație și experiențe premium. Motorola prezintă moto g8 power, un smartphone cu o cameră concepută ca să uimească, cu un ecran cu adevărat captivant și o baterie care oferă libertatea de a profita de toată tehnologia.

Motorola Moto G8 Power include o baterie de 5.000 mAh, astfel încât utilizatorii pot să îl utilizeze fără obstacole pe toată durata zilei. Cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM, Moto G8 Power oferă toate performanțele necesare la ora actuală. Pe lângă 64 GB spațiu de stocare, oferă și slot carduri microSD.

Moto G8 Power este echipat cu o cameră quad cu AI, cu ajutorul căreia se poate filma de la orice distanță, fie de aproape, fie de la distanță. Fotografierea este foarte ușoară și rapidă cu camera principală de 16 megapixeli cu focusare rapidă și autofocus cu detectarea feței, iar pentru fotografierea de tip landscape, la un unghi ultralarg, camera încadrează de patru ori mai mult în comparație cu lentilele standard. Obiectivul telephoto cu rezoluție înaltă surprinde detalii la distanță mare păstrând calitatea incredibilă a imaginii. Camera Macro Vision dedicată permite fotografierea unor prim-planuri incredibile, de cinci ori mai aproape de subiect. Pentru selfie-urile demne de Instagram care strălucesc în orice lumină, camera frontală cu tehnologie Quad Pixel¹ oferă fotografii clare și vii.

Moto G8 Power a fost construit pentru a aduce conținutul la viață cu difuzoare stereo duble puternice. Cu ajutorul sistemului inteligentului Dolby audio, sunetul este cu 50% mai intens pentru o experiență audio clară. Filmele, serialele sau jocurile depășesc realitatea pe ecranul de 6.4” Max Vision.

Acest smartphone puternic nu poate fi răpus nici de picăturile de apă, fiind protejat împotriva stropilor. Designul rezistent la apă asigură protejarea telefonului în interior și în exterior. În plus, Moto G8 Power vine cu interacțiunile exclusive Moto Experiences și cu o versiune Android-10 curată, fără bloatware.

Moto G8 Power va fi disponibil în România, începând cu luna martie, la un preț de pornire de 999 lei.