Moto G8 Power Lite a fost lansat în România la preț bun, smartphone-ul fiind disponibil pentru comenzi online (699,99 lei). Echipat cu o baterie mare de 5.000 mAh G8 Power Lite este puțin mai slab decât Redmi 8A sau Nokia 2.3 despre care v-am scris deja.

Moto G8 Power Lite este un telefon de buget care oferă o experiență de utilizare bună, prin specificații tehnice, performanță și design. Telefonul beneficiază de un sistem triplu de camere foto, cu o cameră principală de 16MP cu focalizare rapidă pentru fotografii instant și o cameră Macro Vision pentru o apropiere de 4 ori mai mare de subiect față de un obiectiv normal.

Noul Moto G8 Power Lite are o baterie impresionantă de 5.000 mAh, concepută să dureze până la trei zile fără a fi nevoie de reîncărcare. Moto G8 Power Lite oferă încrederea că durata de viață a bateriei permite mereu utilizarea telefonului, fie că dorim să ascultăm muzică timp de 100 de ore sau că vrem să urmărim cele mai noi programe și filme pentru 19 ore.

Conținutul preferatse poate vedea pe ecranul Max Vision de 6.5” al noului Moto G8 Power Lite. Datorită procesorului octa-core și memoriei RAM de 4GB , utilizatorii se pot juca sau lucra, pot căuta și urmări totul mult mai rapid, fără întârzieri nedorite. Dispozitivul are 64GB de memorie pentru aplicațiile, muzica, filmele și fotografiile preferate. De asemenea, se pot adăuga ușor până la 256GB utilizând slotul de card microSD dedicat.

Moto G8 Power Lite vine și cu experiențele Moto exclusive și cu un design rezistent la apă.

Moto G8 Power Lite este disponibil în România, printr-un retailer la prețul recomandat de 699 lei.