Motorola a prezentat oficial noile modele din seria Moto pentru 2023. Sunt în total cinci modele, patru din seria G și unul din seria E. Avem Moto G73 5G, Moto G53 5G, Moto G23, Moto G13, precum și Moto E13.

Moto G73 5G

Moto G73 5G oferă un sistem de camere foto, cu senzor principal de 50 de megapixeli. Datorită tehnologiei Ultra Pixel camera combină patru pixeli într-un Ultra Pixel mare de 2.0um. Al doilea senzor de 8 megapixeli are lentila ultrawide. Al treilea este , evident un senzor Macro.

Ecranul IPS LCD are diagonală de 6,5″, rata de refresh 120 Hz, rezoluție FHD+. Toate cele patru dispozitive Moto G aduc sunet multidimensional cu Dolby Atmos, indiferent dacă sunt utilizate căștile sau cele două difuzoare stereo. Motorola Moto G73 utilizează chipset-ul MediaTek Dimensity 930, cu tehnologie 5G. Este susținut de 8 GB de memorie, 128 sau 256 GB de stocare. Bateria este de 5000 mAh le permite utilizatorilor să asculte playlist-uri pentru mai mult timp, să comunice video ore în șir cu prietenii și să urmărească episoadele serialului preferat3. În cazul bateriei descărcate, device-ul se poate alimenta rapid datorită vitezei rapide a încărcării TurboPower 30W.

Moto G53 5G

Strălucire în fiecare fotografie cu Moto G53 5G. Senzorul de 50 MP vine și cu tehnologia Quad Pixel. Are și o cameră Macro Vision dedicată pentru prim-planuri extreme. Acest dispozitiv nu doar că realizează fotografii incredibile, dar vine cu viteze și conectivitate extraordinar de rapide. Utilizează platforma mobilă Snapdragon 480+ 5G și 4, 6 sau 8 GB RAM. Afișajul de 6,5” are rata de refresh de 120Hz, iar bateria are capacitate de 5000 mAh.

Atât Moto G73 5G, cât și Moto G53 5G vin cu ThinkShield Mobile, un element suplimentar de securitate care îmbunătățește protecția la fiecare nivel. Pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de toate funcțiile de securitate, Motorola a adăugat dispozitivelor noua aplicație Moto Secure. Aceasta este destinația pentru toate funcțiile vitale de securitate și confidențialitate ale telefonului.

Cu aceste dispozitive, brandul Motorola este încântat să aducă Family Space, un „spațiu sigur” în care copiii pot învăța și se pot juca. Family Space le permite părinților să stabilească limite pentru timpul petrecut pe ecran, să controleze accesibilitatea aplicațiilor și chiar să creeze mai multe profiluri, oferind experiențe digitale sănătoase și în care conținutul inadecvat este ținut departe de cei mici.

Moto G23 5G

Moto G23 aduce multe din tehnologiile modelelor de top. Camera foto este tot de 50 de megapixeli, cu tot cu tehnologia Quad Pixel. Are cameră Macro Vision dedicată și un obiectiv cu unghi ultra larg de 125º.

Display-ul HD+ are diagonala de 6,5 inch, cu o rată de refresh de 90 Hz. Moto G23 vine cu încărcare TurboPowerâ de 30W cu o baterie de 5.000 de mAh. Folosește procesorul MediaTek Helio G85. Are însă 4 GB de RAM și stocare de 64 sau 128 GB.

Fiecare detaliu al designului a fost atent gândit și conceput pentru Moto G23. Senzorul de amprentă a fost poziționat pe partea laterală a telefonului, pentru accesibilitate mai facilă și un aspect minimalist al telefonului.

Moto G13

Moto G13 vine cu un sistem de camere tot cu un senzor de 50 de megapixeli, cu tehnologia Quad Pixel. Are și el cameră Macro și un senzor de adâncime separat, dar și o cameră frontală de 8 MP.

Are ecranul HD+ cu diagonala de 6,5 inch, cu rata de refresh la 90 Hz. De asemenea, vor putea viziona conținut ore întregi, fără nicio grijă în privința puterii. Moto G13 vine cu o baterie mare, de lungă durată, pentru a asculta playlist-uri lungi și pentru ore întregi de apeluri video cu prietenii. În plus, acest dispozitiv vine cu performanța rapidă și receptivă a unui procesor MediaTek Helio G85 și cu capacitate de conectare prin rețele Wi-Fi sau 4G. Procesorul este Mediatek G85 și are 4GB de RAM, cu 64 sau 128 GB de stocare.

Moto E13

Pe lângă noutățile gamei Moto G, Motorola introduce Moto E13. Ușor de transportat și proiectat pentru deplasări, cel mai recent membru al familiei Moto e oferă un design subțire, elegant și ușor, făcându-l însoțitorul perfect al celor cu un stil de viață alert. Greutatea sa permite vizualizarea și transportul cu ușurință, în timp ce culorile sale îl transformă într-un accesoriu la modă. Utilizatorii se vor putea cufunda în conținut datorită afișajului HD+ de 6,5 inch care oferă claritate și mulțumită sunetului spațial Dolby Atmos care dezvăluie mai multe detalii și profunzime ale conținutului vizionat.

Procesorul este Unisoc T606, are 2GB RAM și 64 de GB pe tehnologia veche eMMC 5.1. Utilizatorii se vor putea bucura la maximum de zi cu o baterie de lungă durată de 5000 mAh.

Cele 5 telefoane vor fi disponibile în România în curând, la partenerii locali Motorola.