Motorola și Pantone, autoritatea mondială în materie de culori, au colaborat în exclusivitate pentru al doilea an consecutiv pentru a crea smartphone-uri în culoarea anului. Culoarea Pantone a anului 2024, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, întărește importanța conexiunii umane, iar telefoanele Motorola alese pentru a o reprezenta sunt RAZR 40 Ultra și Edge 40 Neo. Acestea vor fi disponibile pentru precomandă la eMAG spre finalul lunii decembrie, cu livrare după Crăciun.

RAZR 40 Ultra și Edge 40 Neo

RAZR 40 Ultra și Edge 40 Neo în culoarea Peach Fuzz

Culoarea anului Pantone, anunțată de Pantone Colour Institute, este un program educațional care reflectă natura simbolică a culorii. Anul acesta marchează cea de-a 25-a aniversare a programului Pantone Colour of the Year, culoarea aleasă fiind PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, o nuanță catifelată și delicată de piersică.

Cu privire la parteneriat, Ruben Castano, Head of Customer Experience and Design la Motorola, a declarat: “Pe măsură ce tehnologia și umanitatea se întrepătrund, avem încredere în culoare pentru a oferi un instrument de exprimare și experiențe mai profunde și mai semnificative cu dispozitivele noastre. Acest lucru merge mai departe de dispozitivul în sine și ajunge până la software. Culoarea Pantone a anului 2024 face exact acest lucru, deoarece îmbină lumea virtuală în care trăim și dorința noastră de a stabili conexiuni mai profunde și bunăstare”.

Alegerea PANTONE 13-1023 Peach Fuzz este complementară cu misiunea Motorola de a face tehnologia mai accesibilă și de a ajuta consumatorii să folosească tehnologia pentru a se conecta. Atunci când a selectat dispozitivele care să dispună de PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, Motorola a reflectat asupra mesajului cromatic și a accentului pus de acesta pe puterea conexiunii umane, iar Motorola RAZR 40 Ultra și Edge 40 Neo s-au potrivit cel mai bine cu aceste concepte.

Disponibil la nivel global, Motorola RAZR 40 Ultra este construit pentru conexiune și colaborare și permite persoanelor expresive să iasă în evidență prin designul emblematic al device-ului.

Motorola Edge 40 Neo este un dispozitiv care plasează culoarea în centrul designului, iar nuanța PANTONE 13-1023 Peach Fuzz cu finisaj din piele vegană completează perfec designul telefonului.

Ambele dispozitive sunt concepute pentru conexiune dar și personalizare, având funcții care întăresc aceste lucruri.