Moto E va fi următorul hit Motorola, dacă este să dăm crezare celor mai recente zvonuri. Ar fi primul model lansat oficial după preluarea companiei de către Lenovo. Cei care au văzut prototipurile spun că Moto E va fi mai subțire și mai performant decât Moto G, ultimul model de telefon lansat pe când compania aparținea Google. Moto E ar putea avea și o ediție specială sub brandul Ferrari.

Moto G, cel mai recent smartphone lansat oficial de Motorola
Moto G, cel mai recent smartphone lansat oficial de Motorola

Motorola Moto E ar urma să fie un smartphone LTE (4G). Se pare că focusul spre terminale accesibile a prins de asemenea și la Motorola, iar modelele ieftine, chiar dacă nu sunt super-telefoane, au avut vânzări bune pentru că oamenii recunosc marca.

Moto E ar urma să aibe detalii tehnice puțin îmbunătățite, comparat cu Moto G, dar va fi un terminal mult mai subțire. Display-ul va fi de 4,3 inch, cu rezoluție 720p, procesor dual-core la 1,2 GHz, 1GB de RAM, 4GB pentru stocare internă și slot pentru carduri. Camera foto de pe spate este de 5 megapixeli.

Prețul în SUA este între 230 și 250 de dolari, probabil în Europa este similar în euro. Varianta cu Ferrari preia elemente de design și temele dedicate cu poze la mașinilor și sunete… Nu știm prețul pentru această versiune, Moto E Ferrari.

ads