Nokia 6121 classic este un telefon inteligent și flexibil, cu un design compact. Dispozitivul oferă acoperire GSM în bandă cvadruplă și tehnologie WCDMA 900/2100. Surprinderea de imagini de înaltă calitate se face rapid și cu ușurință datorită camerei de 2 megapixeli cu zoom digital 4x, bliț și mod panoramic.

În plus, Nokia 6121 classic dispune de o a doua cameră (frontală) pentru personalizarea comunicării, prin intermediul capabilităților de apeluri video.

Nokia 6121 classic utilizează tehnologia HSDPA, care facilitează descărcarea și navigarea rapidă și ușoară pe Internet, redarea de secvențe video în timp real și primirea de email-uri cu fișiere atașate. Aplicația Data Transfer permite utilizatorilor să își transfere contactele, calendarele, fotografiile și fișierele de pe vechiul lor telefon Nokia pe noul Nokia 6121 classic.

Prețul estimativ de comercializare al dispozitivului Nokia 6121 classic este de 260 Euro, fără taxele și subvențiile aplicabile produsului.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.