Datorită aplicaţiilor multimedia şi tastelor dedicate pentru conţinut media, telefonul Nokia 6267 aduce un plus de culoare şi dă o nouă semnificaţie noţiunii de simplitate, astfel încât ascultarea de muzică, vizionarea de secvenţe video şi de fotografii devin o joacă de copil.

Nokia 6267 include un music player avansat şi taste dedicate pentru a simplifica ascultarea de muzică.

Surprinderea momentelor importante şi vizualizarea acestora în format video sau foto împreuna cu familia şi prietenii este simplă şi, totodată, impresionantă datorită noilor capabilităţi video de mare viteză şi celor două camere integrate – inclusiv o cameră de 2 megapixeli cu bliţ şi zoom digital 8x. Nokia 6267 utilizează tehnologia 3G pentru apeluri video şi pentru descărcarea de conţinut şi navigarea rapidă pe Internet. Elegantul telefon cu design pliabil etalează o tastatură de dimensiuni mari, un afişaj de înaltă rezoluţie, calendar, organizer şi suport pentru extinderea memoriei cu până la 4GB, pentru stocarea de secvenţe video, imagini şi muzică.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Citeste mai mult! 

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.