Nokia a lansat telefonul Nokia 6288, un nou membru al portofoliului sau de dispozitive 3G. Noul terminal dispune de clapeta glisanta si de capabilitati de inalt nivel pentru rularea video.

Beneficiind de tonuri de apel in format video si de functii pentru sharing video in timp real, Nokia 6288 utilizeaza la maximum avantajele tehnologiei 3G. Nokia estimeaza ca livrarile noului model vor incepe in cursul trimestrului al III-lea din 2006, pretul final fiind estimat la 325 EUR (suma care nu include subventiile si taxele).


Datorita design-ului compact si cartelei de memorie de 512 MB, Nokia 6288 este ideal pentru vizionarea secventelor video preferate atunci când va aflati in miscare. In plus, terminalul dispune de afisaj QVGA de mare luminozitate, cu 262.144 de culori (320×240 pixeli). Impartasirea de inregistrari video si apelurile video simetrice (in care fiecare participant il poate vedea pe celalalt) se realizeaza foarte usor, prin intermediul camerei principale de 2 megapixeli si al camerei secundare VGA.

Nokia 6288 beneficiaza de taste dedicate pentru camera si pentru functia zoom, ceea ce usureaza captarea de imagini. Secventele video inregistrate cu Nokia 6288 pot fi editate direct pe dispozitiv si apoi expediate prin MMS sau email. Iar datorita tehnologiei Bluetooth, va puteti imprima fotografiile direct pe o imprimanta compatibila, fara medierea unui PC. Telefonul are o greutate de 115 grame si este disponibil in doua variante cromatice atragatoare: „alb-albastrui” si negru.

ads

Sursa: www.pcforum.ro