Nokia E72 a fost lansat oficial alături de alte telefoane Nokia.  Nokia E72 este un nou terminal Qwerty business, care continua linia E71. Noul telefon va ajunge pe piata in trimestrul trei la un pret de circa 350 de euro inainte de taxe si subsidii.

Nokia E72, cel mai recent telefon inteligent cu tastatură Qwerty  completă, care oferă utilizatorilor acces la e-mail mobil şi mesagerie online (IM), fiind astfel un dispozitiv ideal pentru oamenii care doresc să fie conectaţi şi productivi, atât în viaţa personală cât şi în activităţile profesionale.

Citește despre Nokia E72:

+ finlandezii lansează un update pentru Nokia E72;
+ anunțul privind lansarea Nokia E72;
+ lansarea Nokia E72 la Vodafone;
+ cine folosește Nokia E72;

 

Nokia E72 costă acum 1.016 lei.

Nokia E72

Care îți place mai mult, E72 Negru sau E72 Topaz Brown?

Update: Nokia E72 rezentare video

Fiind cel mai recent dispozitiv din gama Nokia Eseries, Nokia E72 vine în urma succesului imens înregistrat de Nokia E71 şi păstrează elementele esenţiale ale predecesorului său, oferind în acelaşi timp şi capabilităţi îmbunătăţite pentru mai multe activităţi. Pentru prima dată, utilizatorii vor putea să instaleze conturile de mesagerie instantanee (IM) oferite de Nokia Messaging direct din ecranul principal. Urmând doar câţiva paşi, posesorii de dispozitive vor putea să se conecteze la conturile IM preferate precum Yahoo! Messenger, Google Talk , Ovi şi multe altele. Dispozitivul Nokia E72 va fi livrat începând de la finalul trimestrului al treilea al acestui an.

De notat: Nokia E72 are camera foto de 5 megapixeli.

Update: Nokia E72 pret – in Romania pentru Nokia E72 incepe de la 1.498 ron, ceea ce nu e rau deloc.
Update 2: poți lua Nokia E72 la un pret de 1.016 lei.