Nothing Phone (1) va fi lansat oficial în iulie. Telefonul anunțat de Carl Pei reprezintă singura noutate notabilă din 2022. Deocamdată se știu puține lucruri pe bune, multe sunt presupuneri sau zvonuri.

Nothing Phone (1)

Fostul creator OnePlus vrea să facă un flagship de nivel mediu, un challenger, cu care să cucerească piața smartphone. Rămâne de văzut dacă mai poate face odată acest lucru. Compania s-a lansat anul trecut cu Nothing Ear (1), iar căștile au avut succes real.

Lansarea Nothing Phone (1)

Chiar ieri, Nothing a anunțat că evenimentul său de lansare pentru Nothing Phone (1) are loc pe 12 iulie la Londra. Pe măsură ce intrăm în ultima lună înainte de eveniment, o nouă certificare TUV dezvăluie că telefonul Nothing (1) poate suporta încărcare rapidă de 45 W.

Certificarea conține detalii despre un încărcător cu marca Nothing. Sunt listate trei numere de model: C304, C347 și C348. Acest lucru poate semnala trei variante globale ale aceluiași încărcător. Acest adaptor este, de asemenea, evaluat pentru încărcare rapidă de până la 45 W. Este clasificată ca „unitate de alimentare cu comutare” și listată ca având un „grad de protecție” IP20.

Telefonul Nothing (1) va fi lansat pe 12 iulie la un eveniment care va avea loc la Londra. Se așteaptă să aibă încărcare wireless și un capac din spate transparent care evidențiază componentele interne ale dispozitivului.

Potrivit TechDroider, Nothing Phone (1) va avea un display OLED, care pare în competiție directă cu unele modele midrange. De asemenea, zvonerul susține că ecranul are diagonala de 6.55 inch, puțin mai mic decât Nord CE 2 Lite 5G, dar cu 0,5 inch mai mare decât Galaxy A53. Deloc surprinzător, panoul de 6,55 inch va avea rezoluția 2.400 x 1.080 pixeli. Ecranele 1440p și 2160p (4K) rămân o exclusivitate pentru flagship-urile scumpe.

Alte informații

Motorizat de platforma mobilă Qualcomm Snapdragon, phone (1) este gândit pentru o conectivitate perfectă și definit de un „design iconic”. Mai multe detalii, inclusiv despre lansarea din vară și sistemul de operare Nothing OS, au fost dezvăluite de Carl Pei în timpul evenimentului botezat The Truth, din 23 martie.

Nothing OS este construit pe un ecosistem deschis și care va conecta și integra fără efort produsele și produsele Nothing și cele de la alte mărci de top la nivel mondial. Nothing OS surprinde cele mai bune caracteristici ale platformei Android, distilând sistemul de operare doar la elementele esențiale. Este conceput pentru a oferi o experiență rapidă, fluidă și personală. O interfață coerentă, hardware-ul se integrează perfect cu software-ul prin fonturi, culori, elemente grafice și sunete personalizate.

Cea mai mare necunoscută legată de Nothing Phone (1) este prețul telefonului. Mai avem de așteptat ceva. Dar sunt convins că vor apărea detaliile “pe surse”.