După cum vă spuneam săptămâna trecută, Acer a lansat o serie de tablet-uri și un produs la limita dintre smartphone și tablet, cu diagonala de 4,8 inchi. Ca design arată bine și este primul cu ecran de format 21:9 ca la cinematograf. A venit și comunicatul oficial, iar oamenii de la Acer spun că produsul îmbină capabilităţile unui smartphone cu cele ale unui tablet. Carcasa metalică contibuie la design-ul elegant, are doar 4 btuoane sub ecran, iar în spatele dispozitivului se află o cameră de 8 megapixeli cu flash LED.Acer au cucerit Europa cu un smartphone interensat, Liquid E1 – dar care nu prea este prezent în România. Dar să vă dau și alte informații din textul Acer despre noul smartphone.

Noul smartphone Acer reprezintă alegerea potrivită atât pentru oamenii interesaţi de echipamente cu un design deosebit cât şi pentru utilizatorii tehnici ce sunt în căutarea unui terminal care dispune de cele mai noi tehnologii, oferă o navigare pe Internet rapidă şi capabilităţi multimedia de excepţie. Smartphone-ul foloseşte Android ca sistem de operare, iar compatibilitatea cu sistemul Clear.Fi face ca utilizatorul acestuia să poată accesa rapid toate materialele media pe care le are pe echipamentele de acasă şi sunt conectate la sistemul de partajare Acer.

– Mulţumită rezoluţiei de 1024×480 pixeli a ecranului de 4,8”, utilizatorii vor putea naviga pe site-uri fără ca acestea să fie redimensionate sau ajustate, nefiind astfel nevoie de folosirea funcţiei zoom sau scroll stânga & dreapta. Singurul scroll pe care utilizatorii vor fi nevoiţi să îl facă este sus & jos, la fel ca pe PC;
– Rapid şi cu funcţii complete, browser-ul Android oferă multi-touch, optimizare Java script, suport Adobe Flash Player 10.1 şi posibilitatea de a deschide mai multe pagini;
– Conectivitate ultra rapidă graţie HSDPA @ 14.4 şi WiFi N;
– are Bluetooth 3.0.

Smartphone-ul dispune de tehnologie Dolby Mobile care asigură un sunet de excepţie. Datorită conectorului HDMI şi tehnologiei SLNA poţi conecta smartphone-ul la televizor pentru a urmări clipuri video sau fotografii.