Oficial: lansarea OnePlus 10T 5G și OxygenOS 13 va avea loc pe 3 august.

Lansarea OnePlus 10T

Cel de-al doilea smartphone flagship OnePlus al anului – OnePlus 10T 5G – și OxygenOS 13 vor fi lansate în cadrul unui eveniment în New York City, pe 3 august.

OnePlus 10T include aceeași literă T care, de la debutul lui OnePlus 3T, a reprezentat un upgrade de performanță. Cu OnePlus 10T, brandul duce acest concept la nivelul următor, prin valorificarea noilor tehnologii care oferă progrese semnificative experienței OnePlus. OnePlus 10T poartă sloganul „Evoluează dincolo de viteză” – asta pentru că dispozitivul nu oferă doar o viteză mai mare, ci și mai inteligentă; totul începe cu chipsetul dispozitivului.

OnePlus 10T este dotat cu cel mai recent și puternic chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, care oferă mai multă putere cu un consum mai mic de energie pentru a îmbunătăți eficiența generală. Snapdragon 8+ Gen 1 este unul dintre multele motive pentru care OnePlus 10T va fi o alegere excelentă pentru utilizatorii care își doresc performanță maximă. Mai multe detalii vor fi disponibile în apropierea lansării oficiale.

OxygenOS 13 se va lansa la aceeași dată cu OnePlus 10T, în New York, pe 3 august. Noul sistem de operare oferă experiența rapidă și fluidă caracteristică OnePlus, cu un design nou și siguranță sporită. OxygenOS 13 păstrează funcțiile OnePlus îndrăgite de utilizatori, cum ar fi selecția de display-uri Always On (AOD) și modul Zen, cu optimizări și îmbunătățiri. Cea mai recentă versiune de OxygenOS îmbunătățește experiența de gaming, conectivitate și personalizare. OxygenOS 13 se va lansa în primă fază pe OnePlus 10 Pro, urmat de OnePlus 10T mai târziu, în cursul acestui an.

Detalii neoficiale

Display-ul va avea o diagonală de 6.67 inch. Evident, este vorba despre un panel AMOLED, cu margini curbate, cu rezoluție FullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub acest display. Ecranul va fi prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală, echipată cu senzor de 16 MP.

Pe partea din spate se va găsi un sistem foto compus din trei camere. Unul care nu pare capabil să impresioneze în mod excepțional, dar se poate descurca mai mult decât onorabil. Senzorul principal de 50 MP va fi ajutat de un ultrawide de 8 MP. Cea de-a treia cameră va fi una dedicată macro, echipată cu un senzor de 2 MP.

Modelul listat pe Amazon avea 12 GB de RAM și 128GB de stocare internă. Telefonul este oferit la un preț de 799 lire sterline. Acum s-ar putea ca în restul Europei să vină chiar la 799 euro. Dar nu avem deocamdată informații oficiale. Este posibil să aibă oferte speciale la lansarea oficială.

Oferta Amazon confirmă de asemenea faptul că telefonul este vândut împreună cu încărcător, cablu USB și unealtă de SIM.