OnePlus 7T Pro, cel mai așteptat model al companiei chineze, a fost prezentat oficial astăzi. După lansarea seriei OnePlus 7, la începutul anului, compania oferă acum un nou smartphone de top, cu dotări hardware excelente, la un preț echitabil.

OnePlus 7T Pro oferă un aspect nou cu o cameră foto triplă într-un modul rotund, spatele radiază fiind acoperit cu sticlă mată. OnePlus folosește o tehnică proprie de finisare a sticlei, aflată acum la a patra generație, pentru un aspect unic.

Cu o rată de refresh a ecranului de 90 Hz și cea mai recentă certificare HDR10 +, display-ul fluid al OnePlus 7T oferă o calitate bună a imaginii. Cu o luminozitate maximă de până la 1.000 de nits, conținutul vizualizat pe OnePlus 7T va fi mai clar chiar și în lumina directă a soarelui. Ecranul certificat TÜV Rheinland „Eye Comfort” face lectura de seară mai confortabilă. Cu suport HDR10 +, OnePlus 7T este capabil să obtină un negru mai adânc și un alb mai strălucitor, pentru o vizualizare mai reală a filmelor, jocurilor și fotografiilor.

OnePlus 7T Pro are platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 855 Plus, care permite utilizatorilor să eficientizeze multitasking-ul zilnic și să joace sau vizioneze cu ușurință cele mai intense jocuri sau videoclipuri. Cu un spațiu de stocare ultra rapid UFS 3.0, OnePlus 7T permite transferuri mai rapide de fișiere și oferă spațiu suficient pentru stocarea de fișiere suplimentare, fotografii, muzică și videoclipuri. Cu funcția RAM Boost este optimizat suplimentar, memoria este alocată în mod inteligent, pe măsură ce smartphone-ul vârf de gamă este utilizat, pentru o functionare din ce în ce mai ușoară a aplicației.

În plus, OnePlus 7T are și un set de boxe stereo, cu Dolby Atmos pentru o experiență de joc și de film mai dinamică și mai imersivă, cu sau fără căști. Optimizările audio Dolby Atmos creează un sunet mai clar, mai puternic și mai echilibrat, pentru ca utilizatorii să rămână cufundați în conținutul de divertisment. Performanța rapidă și lină a OnePlus 7T este consolidată în continuare de noua tehnologie de încărcare rapidă, Warp Charge 30T. Noua tehnologie de încărcare este capabilă să încarce telefonul într-o oră, cu 23% mai repede decât Warp Charge 30 și să mențină constant corpul telefonului rece și viteza de încărcare constantă, chiar și în timpul unui joc cu grafica intensă.

Sistemul de operare personalizat, OxygenOS, oferă o experiență rapidă, îmbunătățește sistemul Android de bază cu peste 370 de optimizări realizate de specialiști. Este primul smartphone care vine din fabrică cu Android 10, cea mai recentă versiune de Android a Google, cu principalele aplicații și servicii oferite de Google.

Camera foto triplă este încorporată în modul circular, are senzor de imagine de ½ inci Sony IMX586, de 48 de megapixeli, apertură f/1.6 și OIS. La asta se adaugă un obiectiv cu zoom de 2x pentru a oferi utilizatorilor o varietate de intervale focale, și pentru a descoperi compoziții foto noi și interesante și un obiectiv ultra-wide cu senzor de 16 megapixeli și un câmp vizual de 117 grade.

Noul Mod Macro prezentat pe OnePlus 7T încurajează utilizatorii să se apropie până la o distanță de focalizare de 2,5 cm și să descopere detaliile uimitoare ale vieții care trec adesea neobservate, cum ar fi roua delicată de pe o frunză sau petala de floare. OnePlus 7T le ofera utilizatorilor săi avantajul de a filma videoclipuri schimbând între cele trei lentile, în timp ce ajustează simultan materialul, folosind tehnologia sa de stabilizare superioară. Pentru a îmbunătățti și mai mult Nightscapes, utilizatorii au acum posibilitatea să utilizeze lentila cu unghi larg pentru a încorpora un câmp de vedere mai larg în filmul lor, și a surprinde și mai mult din peisajul uimitor de noapte.

OnePlus va anunța prețul și disponibilitatea pentru OnePlus 7T Pro la lansarea europeană din 10 octombrie, când va dezvălui și mai multe produse.

Începând cu data de 10 Octombrie, noul OnePlus 7T va fi disponibil la pre-comandă in oferta partenerilor autorizați, eMAG si Flanco.