După succesul avut de OnePlus One și recunoașterea obținută cu lansarea OnePlus 2, compania chineză vrea să își consolideze poziția la nivel global cu lansarea OnePlus X, sau Mini, un smartphone compact. Nu avem foarte multe detalii, dar terminalele OnePlus sunt bine făcute, bine dotate și au prețuri excelente.

OnePlus X

Sursa foto: OnePlus

OnePlus X a fost prezentat deja pe surse, fiind numit și OnePlus Mini. Există câteva poze cu el, dar nu foarte multe detalii tehnice. Imaginile sunt de la autoritatea chineză care certifică terminalele mobile, Tenaa, care a mai fost sursă pentru multe alte dezvăluiri, deoarece publică niște imagini pe site alături de certificări.

OePlus X

Oamenii comentează deja că este încă un model inspirat de iPhone, seamnănă cu i4S, fiind un smartphone dedicat celor care vor telefoane compacte, ușor de utilizat cu o singură mână.

Mufa pare să fie de microUSB, nu USB Type-C și are o cameră foto cu o lentilă destul de mică, deci nu va fi ăsta punctul forte. Americanii vorbesc despre o certificare FCC care ar menționa display-ul de 5.5 inch. Poate că este o încurcătură sau o eroare, pentru că un model compact are de obicei ecranul cu diagonala sub 5 inch.

OnePlus X sau Mini sau cum s-o chema se va lansa pe 29 octombrie, așa că nu mai avem mult de așteptat pînă să aflăm mai multe detalii.