Oppo R5 a fost prezentat oficial azi și este cel mai subțire smartphone la ora actuală. Oppo sunt cei care fac și celebrul N3, un smartphone cu o cameră foto rotativă pentru poze selfie. De altfel și Oppo N3 a fost lansat oficial acum. Pentru că v-am scris deja despre el, prefer să vă povestesc despre R5.

oppo r5

Oppo R5

Oppo R5 are doar 4,85 milimetri grosime, devenind astfel cel mai subțire smartphone din lume. Deși este ultra-subțire, are dotări hardware foarte bune. Procesorul este un octa-core pe 64 de biți, Snapdragon 61 la 2,1GHz, cu 2GB de RAM. Stocarea este de 16GB, are micro-USB , baterie de 2.0000 mAh și de asemenea o cameră foto cu senzor de 13 megapixeli de la Sony, cu filmare 4K. Camera foto frontală este de 5 megapixeli. Oppo R are un display de 5,2 inch Full HD, cu tehnologie AMOLED.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Terminalul are doar 155 de grame și vine cu platforma mobilă Android 4.4.

Oppo R5 are un preț echivalent cu 499 de dolari.

oppo r5

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!