Philips S396 a ajuns oficial în România, este un smartphone 4G disponibil în oferta Digi Mobil. Întreba cineva dacă există telefoane compatibile cu serviciile RCS RDS 4G în banda 38, ei bine, se pare că ăsta este unul dintre ele.

Philips S396
Philips S396 vine la pachet cu aplicaţiile Digi, precum Storage, Digi Online, Digi Oriunde şi My Digi preinstalate. Este un model dual-SIM, cu procesor quad-core la 1 GHz, 1GB RAM şi ecran IPS cu diagonala de 5 inch, rezoluție 1.280×720 pixeli. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.
Atât camera principală, cât şi camera frontală au senzor de 8 megapixeli, iar bateria detaşabilă are 2.300 mAh. Telefonul vine cu o tehnologie nouă pentru creșterea autonomiei, botezată X-Power Tech. Philips S396 are o memorie internă de 8GB, dar şi un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32GB.

Philips S396 este disponibil la un preţ de 699 lei cu abonament Digi. Telefonul este produs de China Electronics Corporation.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!