Philips V526 este un smartphone Android cu baterie de 5.000 mAh, una dintre cele mai mari capacități disponibile la ora actuală. Este un telefon 4G, compatibil cu rețeaua Digi Mobil.

Philips V526 in oferta Digi Mobil

Philips V526 are de asemenea un sistem de reducere a consumului energetic pentru a mări autonomia. De asemenea, bateria se încarcă rapid prin tehnologia specială și alimentatorul de 2A.

Procesorul este quad-core la 1.3GHz, un model pe 64 de biți și de asemenea cu un consum redus de energie. Are 1GB de RAM și 8GB de stocare internă, cu slot de carduri MicroSD. Platforma software este Android 5.1. Ecranul este de 5 inch și are o rezoluție 720p.

Modelul are o cameră foto principală de 13 megapixeli, dar și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Philips V526 beneficiază de tehnologia Bluetooth v4.0, navigație cu GPS și Glonass, precum și alte tehnologii.

Cu abonament Digi Mobil Optim puteți lua Philips V526 la prețul de 899 lei (TVA inclus). Prețurile abonamentelor încep de la 2 euro pe lună.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!