Philips Xenium V787 are o baterie de 5.000 mAh şi o mulțime de tehnologii noi, fiind compatibil cu rețeaua 4G a Digi Mobil. Terminalul este dual-SIM, are displat de 5 inch Full HD, procesor octa-core și 2GB de RAM, se descurcă bine orice ați face cu el. Evident, are și un preț accesibil.

Philips Xenium V787
Philips Xenium V787

Philips Xenium V787 este produs de China Electronics Corporation (CEC) care a reușit să convingă foarte mulți utilizatori că face terminale fiabile. În cazul lor nu am auzit de mari probleme tehnice sau de probleme cu garanția telefoanelor, dacă știți vreun caz, dați-mi de veste.

Smartphone-ul aduce de la monitoarele Philips tehnologia SoftBlue, care acţionează ca un filtru pentru ecran, reducându-i emisiile produse de lumina albastră cu până la 86%. Această tehnologie a fost adoptată pentru a proteja ochii şi a reduce oboseala, fără, însă, să afecteze calitatea imaginilor afişate pe ecranul telefonului.

Philips Xenium V787 vine cu Android 5.1 Lollipop, stocare internă de 16 GB și un slot pentru carduri de memorie de până la 128 GB. De asemenea, smartphone-ul este echipat cu funcţia 2A de încărcare rapidă şi se poate transforma într-o baterie externă care încarcă alte dispozitive. Este dotat cu o cameră principală cu senzor de 13 megapixeli, cu autofocus de doar 0,2 secunde şi bliț, dar și o cameră frontală de 5 megapixeli.

Philips Xenium V787 va fi disponibil în oferta Digi Mobil şi a altor retaileri specializaţi. Preţul de vânzare recomandat este de 1.299 lei.