Poco M3 Pro 5G a fost lansat oficial la nivel global. Echipat cu procesorul de nivel flagship MediaTek Dimensity 700, M3 Pro 5G oferă performanțe și experiențe de divertisment fără egal pentru acest nivel de preț.

Poco M3 Pro 5G

Lansarea Poco M3 Pro 5G

Poco M3 Pro 5G vine echipat cu procesorul de nivel flagship MediaTek Dimensity 700 5G, cu suport dual SIM 5G. Display-ul super fluid de 90Hz asigură în același timp o eficiență energetică optimă pentru o durată de viață extrem de lungă a bateriei.

Pentru prima data în istoria companiei, Poco utilizează tehnologia MediaTek Dimensity, care asigură performanțe și viteze îmbunătățite. Puternicul procesor MediaTek Dimensity 700 oferă performanțe la nivel de flagship și menține un consum redus de energie, datorită tehnologiei sale de procesare pe 7nm. Cu un modem 5G integrat, dispozitivul acceptă modul standby dual 5G, iar serviciul 5G poate fi întotdeauna pornit fără a schimba fizic cartelele SIM.

Performanța la nivel înalt a Poco M3 Pro 5G aduce la pachet și o experiență excepțională de divertisment. Procesorul are o arhitectură avansată CPU octa-core, cu două nuclee Cortex-A76, care funcționează la viteze de până la 2,2 GHz. Unitatea centrală de procesare este asociată cu un GPU Mali-G57, o nouă arhitectură a unității de procesare grafice care asigură un plus de 30% de performanță și eficiență energetică. Împreună cu noua tehnologie de stocare UFS 2.2, chipset-ul îi asigură telefonului toate elementele necesare distracției, se încarcă fără efort și îi permite utilizatorului să îl folosească pentru cele mai solicitante jocuri de mari dimensiuni, cu multă grafică, fișiere video și multe altele.

Putere hardware

Pentru a se ridica la nivelul capacității puternice a procesorului, POCO M3 Pro 5G are un display ce le oferă utilizatorilor experiențe care depășesc toate așteptările. Cu o rată de refresh de 90Hz, POCO M3 Pro 5G vine cu imagini care se succed mai rapid și o experiență mai fluidă pentru utilizatori. Ecranul POCO M3 Pro 5G vine, de asemenea, cu un upgrade față de cel al lui POCO M3, de la tehnologia Dot Drop la cea DotDisplay. Funcția DynamicSwitch îi permite display-ului să comute automat ratele de refresh la 90Hz, 60Hz, 50Hz și 30Hz pentru a se adapta la conținutul redat, astfel consumul de energie fiind mai eficient.

Ecranul FHD+ de 6,5″ produce imagini la o rezoluție clară de 1080P și este dotat cu senzori de lumină dublă pe față și pe spate, pentru a permite detectarea luminii la 360°. Astfel, display-ul se adapteză inteligent și precis între 4096 de niveluri de luminozitate pentru o vizibilitate optimă.

La un preț accesibil, setup-ul triplu de camere, format din o cameră principală de 48MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP completează experiența de utilizare Poco M3 Pro 5G. Camera principală de 48MP le permite utilizatorilor să surprindă imagini mai clare și mai detaliate, în special în condiții de luminozitate redusă. O serie de caracteristici ale software-ului camerei, cum ar fi modul Night, Time-lapse video și Timed burst, duc la un alt nivel posibilitățile de utilizare ale camerei și le permit utilizatorilor să obțină cele mai creative fotografii și videoclipuri.

Alte informații

Bateria mare de 5.000mAh, poate rezista peste două zile, oferă încărcare rapidă la 18W și un încărcător în cutie de 22,5W.

POCO M3 Pro 5G este disponibil în două variante, 4GB+64GB și 6GB+128GB, la prețul recomandat de vânzare de 179 euro, respectiv 199 de euro. Disponibilitatea și prețurile la nivel local vor fi anunțate în curând.