Prețul Galaxy S6 în Europa s-ar putea să fie măricel, spun cei de la Ars Technica, care citează surse din industria telecom.  Conform lor, Galaxy S6 va avea un preț de la 749 euro (32GB), 849 euro (64GB) și 949 euro pentru 128GB. Iar versiunea cu ecran curbat pe margine va costa 949 euro pentru 64GB și 1049 euro cea de 128GB.

Huse Samsung Galaxy S6
Huse Samsung Galaxy S6

Oficialii telecom cu care au vorbit – off the record – cei de la Ars susțin că nu prea există stocuri pentru modelul Galaxy S6 cu ecran curbat, iar acum marii jucători se bat pe astfel de modele. Se pare noul Galaxy S6 Edge va avea ecrane curbate pe ambele părți ale terminalului. Din câte știu una din cele mai mari probleme la Note 4 Edge a fost tocmai modul asimetric în care arată cu un singur ecran curbat lateral. Așa că ideea este bună. Pe de altă parte, va fi imposibil să nu apeși cu degetul pe ecranul curbat lateral atunci când iei telefonul în mână.

Să vedem primele review-uri, sunt convins că ele vor fi postate pe 1 martie, așa cum s-a întâmplat și anul trecut. Terminalele sunt deja la teste la The Verge sau Engadget, vom vedea articolele și verdictul lor după lansarea de duminică.

Vă reamintesc că duminica viitoare sunt la Barcelona și o să vă prezint detalii în direct de la lansare. Vedem atunci câte din zvonuri se vor confirma.