Razer a anunțat azi o actualizare pentru Razer Phone, respectiv trecerea la sistemul de operare Android Oreo 8.1. Este o actualizare OTA (over the air) și se va efectua în valuri de-a lungul următoarelor săptămâni pentru toți utilizatorii Razer Phone, începând de azi.

Utilizatorii pot vedea dacă actualizarea este deja disponibilă pentru dispozitivul lor în cadrul “System Update” din meniul Settings. Cea mai nouă actualizare beneficiază de un design curat, optimizări ale funcționării sistemului pentru o experiență generală îmbunătățită, ameliorări ale aplicației Dolby Atmos și suport pentru widget-ul Netflix. Actualizarea este completată de noi patch-uri de securitate și remedierea erorilor.

Noua actualizare aduce cea mai nouă și cea mai bună experiență Android pe dispozitivele Razer Phone. Caracteristicile uimitoare ale Razer Phone sunt îmbunătățite, utilizatorii bucurându-se de cel mai avansat nivel al divertismentului digital prin jocurile redate la 120 Hz și prin conținutul Netflix original redat folosind tehnologia HDR și sunetul Dolby Atmos.

Razer Phone are un display de 5.7 inch WQHD (2560×1440 pixeli) IGZO cu rată de refresh 120Hz, plus mai multe nuanțe de culori datorită Wide Color Gamut (WCG). Pentru performanțe maxime, telefonul are procesorul Qualcomm Snapdragon 835 cu 8GB de RAM, iar stocarea internă este de 64GB, cu slot pentru carduri de memorie microSD. Telefonul are cameră foto duală pe spate, cu senzori de 12 și 13 megapixeli, cu lentile diferite, una wide, alta de zoom optic. Camera foto frontală pentru poze selfie este de 8 megapixeli.

Razer Phone are difuzoare stereo care redau mai bine sunetul din jocuri și tehnologie audio certificată DAC. Bateria integrată este de 4.000 mAh, pentru autonomie un pic mai mare, iar tehnologia fast-charging este Qualcomm 4.0.

Abia aștept să văd dacă Razer Phone va avea o ediție nouă anul acesta. Din ce am văzut, ar trebui să fie mai popular decât Essential Phone, care a fost lansat cam în același timp. În România am văzut câteva teste cu Razer Phone, dar nu a auzit pe nimeni să aibă telefonul.