Samsung Galaxy A11 a fost confirmat oficial ieri, într-o certificare oficială împreună cu modelele M11 și M31. Astăzi avem deja și detalii tehnice, precum camera foto triplă și bateria de 4.000 mAh.

samsung galaxy a11

Altă confirmare este de la autoritatea de comunicații americană, FCC.

Samsung Galaxy A11 continuă seria telefoanelor premium accesibile, anul trecut am avut un foarte bun Samsung Galaxy A10. Anul acesta, compania sud-coreeană va continua seria A, aducând modele noi dintre care s-au confirmat oficial deocadată Samsung Galaxy A51 și A71. Este simplu de presupus că vor avea iar telefoane pe toate nivelurile, modelele de top fiind Galaxy A91 și A81, care pot înlocui un terminal flagship. Apoi modele mid-range A51 și A71 și modelele entry obișnuite, A11, A21 și A41.

Samsung Galaxy A11 este cel mai ieftin din serie și probabil va fi cel mai slab dotat. Pe surse, procesorul ar urma să fie Qualcomm Snapdragon 626, să sperăm că nu 625. Diferența este mică, dar este mai bun 626 decât celălalt și ambele sunt ceva mai bune decât Exynos 7884 de la A10.

Altfel putem vedea în imaginea de certificare că are senzor de amprentă pe spate, plus trei camere foto.

Este posibil ca telefonul să aibă două camere utilizabile și un senzor de adâncime de câmp de 2 megapixeli, dar urmează să lămurim asta după lansarea oficială. Camera principală este de obicei însoțită la terminalele mid-range de o cameră ultra-wide. Sau ar putea avea al trecilea senzor de zoom optic.

Conform altor dezvăluiri online, Samsung Galaxy A11 va avea 2GB de RAM, 32GB de stocare internă și o baterie cu capacitatea de 4.000 mAh. Modelele M11 și M31 continuă dispozitivele similare din seria M, care nu a prea ajuns în România anul trecut, sau eu cel puțin nu am auzit de ele. Se pare că sunt destul de similare cu seria Galaxy A, probabil vreo serie dedicată pentru China sau India.