Samsung Galaxy A52s 5G a fost astăzi anunțat oficial în România. Văzusem că era deja listat în magazinele online locale.

Samsung Galaxy A52s 5G

Un model decent

Noul Samsung Galaxy A52s 5G le permite celor tineri să se bucure de o experiență de joc îmbogățită cu un chipset mai rapid și oferă încărcare super rapidă la un preț potrivit.

După Galaxy A52 5G lansat la începutul acestui an, Galaxy A52s 5G este echipat cu procesorul Snapdragon 778G actualizat de Qualcomm pentru performanțe îmbunătățite, precum și cu o nouă variantă uimitoare de culoare Awesome Mint.

ads

Samsung Galaxy A52 5Gs extinde experiența mobilă, oferind acces la ecosistemul mai larg al dispozitivelor conectate Samsung Galaxy, precum Samsung Galaxy Buds Pro, Samsung Galaxy SmartTag și Samsung Galaxy Tab S7 / S7 +.

Un design și un display care ies în evidență
Galaxy A52s 5G permite o experiență vizuală mai completă cu ecranul său Infinity-O, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de filmele preferate pe un ecran mare, plat și captivant Super AMOLED de 6,5”. Iar jocurile tocmai s-au îmbunătățit cu rata de reîmprospătare super smooth de 120Hz, concepută pentru ore neîntrerupte de scrolling și joacă.

Camere foto actualizate

Utilizatorii se pot bucura acum de o experiență foto îmbunătățită cu ajutorul camerei Multi Role Quad, astfel încât aceștia să-și poată duce pasiunea pentru fotografie la următorul nivel. Cu camera principală de 64MP (OIS) a telefonului Samsung Galaxy A52s 5G, plus modulele Ultra Wide, Tele și Macro, surprinderea de fotografii nu a fost niciodată atât de ușoară. Mai mult, camera frontală de 32MP ajută la realizarea fotografiilor selfie uimitoare.

Stabilizare OIS: camera de 64MP le permite utilizatorilor să realizeze fotografii mai clare în timpul zilei și mai luminoase pe timp de noapte. OIS se asigură că imaginile realizate, atât pe timp de zi, cât și pe noapte, nu prezintă blur, chiar și în condiții de lumină slabă.

Camera Ultra Wide surprinde perfect întreaga panoramă pe care privirea o poate cuprinde și lărgește orizontul cu ajutorul camerei Ultra Wide de 123˚. Camera Macro de 5MP permite, de asemenea, surprinderea celor mai mici detalii ale subiecților.

Single Take / Night Mode – Single Take le permite utilizatorilor să fotografieze o singură dată un anumit obiect, spre exemplu, și să obțină mai multe opțiuni de cadre surprinse și îmbunătățite prin AI, în timp ce Mode Night le permite să realizeze fotografii vibrante și bogate, chiar și în lumină slabă.

Fun Mode – Utilizatorii pot acum să aplice filtre AR de Snapchat prin intermediul Fun Mode atunci când aceștia extrag conținutul din aplicația camerei native.

Game Booster bazat pe AI

Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de joc puternică cu Game Booster bazat pe AI. Funcția Frame Booster adaugă imagini virtuale între cadre pentru a netezi grafica, astfel încât experiența de joc să fie la cote maxime. Bateria de 4.500 mAh putea fi mai mare, dar vine cu o încărcare rapidă de 25W.

Acum utilizatorii pot obține o experiență audio stereo fără căști, direct de pe telefon. Cu un sunet cinematografic, Galaxy A52s 5G le permite utilizatorilor să se scufunde în conținutul pe care îl urmăresc grație difuzoarelor stereo și Dolby Atmos pentru o experiență cu adevărat captivantă de sunet surround 3D.

Galaxy A52s 5G are IP67, ceea ce îl face rezistent la apă, putând fi scufundat până la 1m adâncime timp de 30 de minute. Imediat după, utilizatorii pot usca telefonul și pot continua să se joace, să urmărească conținut sau să realizeze fotografii.

RAM Plus permite accesarea aplicațiilor mai rapid și mai eficient cu extinderea optimizată a memoriei. One UI 3 este conceput pentru confortul utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată realiza mai multe lucruri pe un singur ecran. Ecranul dinamic de blocare permite libera personalizare. Samsung Knox menține în siguranță tot ceea ce contează pentru ei cu ajutorul securității Samsung pe mai multe straturi.

Noul Samsung Galaxy A52s 5G (pornind de la prețul recomandat de 2.199 RON) este disponibil în România din această săptămână. Smartphone-ul vine într-o gamă variată de culori atractive, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Mint.