Update: citește review Samsung Galaxy A70 ->>

Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea lui Galaxy A70, cel mai nou smartphone din seria Galaxy A. Eu am văzut deja la Barcelona Galaxy A50 și mi s-a părut un model excelent, disponibil la un preț foarte bun.

Samsung Galaxy A70 este dotat cu cele mai noi tehnologii Samsung, are un design elegant, display mare, cameră triplă îmbunătățită, baterie puternică și conectivitate excelentă. Telefonul este conceput pentru nativii digitali care doresc să capteze fiecare moment, să se bucure de conectivitate fără limite și să împărtășească cu ceilalți conținut multimedia.

ads

Detalii tehnice Galaxy A70

Display: 6.7” FHD+ (2400×1080 px), Super AMOLED, Infinity-U Display
Camere foto: 32MP, F1.7 / 8MP, F2.2 (123°) / 5MP, F2.2
Camera selfie: 32MP, F2.0
Dimensiuni: 164.3 x 76.7 x 7.9mm
Procesor: octacore, (dual 2.0GHz + hexa 1.7GHz)
Memorie: 6 GB RAM
Stocare: 128 GB + Slot micro SD
Dual-SIM cu 3 slot-uri)
Baterie: 4,500 mAh + Super Fast Charging
OS: Android 9.0 (Pie)

Surpriza acestui model pare să fie procesorul Snapdragon 675, care în mod surprinzător este mai bun decât Snapdragon 710 sau procesoarele concurente realizate chiar de Samsung. Modelul integrează două nuclee de mare putere Kryo 460 bazate pe ARM Cortex-A76 și șase nuclee economice Kryo 460 (ARM Cortex-A55). Rezultatele sunt peste ceea ce oferă Snapdragon 710 care tocmai m-a surprins plăcut într-un review recent.

Samsung Galaxy A70 are un display Infinity-U cu diagonala de 6,7 inch, cel mai mare ecran din seria Galaxy A, oferă astfel o experiență completă când vine vorba de activitățile de zi cu zi. Designul modern și ergonomic al lui Galaxy A70 și raportul de afișare de 20:9 oferă o experiență imersivă de vizionare, putând fi ținut într-o singură mână fără dificultăți.

Camera triplă de pe spatele Galaxy A70 are senzorul principal de 32 de megapixeli, similar cu cel de pe partea frontală pentru poze selfie. Senzorul de adâncime de câmp (depth sensor) permite reglarea profunzimii înainte și după fotografiere, astfel încât să puteți alege unde și ce doriți să scoateți în evidență. Al treilea senzor are lentilă Ultra Wide și rezoluția de 8 megapixeli, vă puteți bucura de fotografii ample, panoramice, care reflectă același unghi de vizionare ca și ochiul uman.

Telefonul Samsung include funcția Scene Optimizer, care poate recunoaște până la 20 de cadre diferite, îmbunătățind considerabil rezultatul final. Pe lângă aceasta, funcția de detectare a defectelor identifică micile defecte înainte să apăsați pe butonul de fotografiere, astfel că veți obține cadrul perfect de fiecare dată.

Galaxy A70 este echipat cu o baterie de 4,500 mAH, să sperăm că va rezista pînă la o zi întreagă de utilizare. Iar cu ajutorul funcției de încărcare rapidă, de 25W, puteți reveni la activitatea voastră preferată cât de repede.

Noul model din Seria A are senzor de amprentă integrat în ecran, ca la modelele flagship, așa că vă puteți controla mai ușor accesul la terminal. Prin Samsung Pass, utilizatorii pot accesa diverse site-uri web și aplicații folosindu-se de autentificarea biometrică, ca modalitate mai ușoară și mai sigură de conectare. Această funcție este posibilă datorită Samsung Knox, platforma de securitate Samsung, menită să protejeze toate elementele componente ale telefonului. Samsung Knox vă scapă de grija protecției datelor, astfel încât să vă bucurați de telefon în voie.

Galaxy A70 vine cu interfața One UI, care încurajează productivitatea și concentrarea. Concepută pentru a îmbunătăți experiența de utilizare de pe Samsung Galaxy, One UI e menită să ușureze interacțiunea utilizatorului cu telefonul său; de exemplu funcția One Handed Navigation permite controlul telefonului cu o singură mână. Pentru o experiență de utilizare mai confortabilă, utilizatorii pot activa funcția Night Mode, care schimbă culoarea display-ului pe timp de noapte sau pot să își limiteze timpul petrecut în diferite aplicații cu ajutorul App Timer. Pe lângă acestea, Samsung A70 include Samsung Health, Bixby și multe altele.

Telefonul va fi disponibil în patru culori distincte, inclusiv Coral – culoarea anului, Blue, Black și White, Galaxy A70 dezvăluie culori uimitoare în funcție de direcția luminii și de reflecții.

Galaxy A70_Black back

Utilizatorii de astăzi își folosesc telefoanele într-un mod mai vizibil mai activ și mai autentic – împărtășindu-și experiențele și rămânând conectați mai mult timp. Vorbim de conexiuni rapide între utlizatori atunci când specificații esențiale ale smartphone-urilor permit utilizatorilor să aibă cât mai multe interacțiuni spontane, colaborative. Acest lucru necesită evoluție. De aceea, pentru a răspunde nevoilor acestei generații, am creat noul Galaxy A70 – gândit special pentru modul în care oamenii se conectează în prezent

– a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.