Samsung Galaxy A71 are parte astăzi și de o versiune 5G, care aduce tehnologia de ultimă generație.

Samsung Galaxy A71 5G oferă un display Super AMOLED Plus Infinity-O cu diagonala de 6.7 inch. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 730, un model foarte ok pentru majoritatea utilizatorilor, cu două nuclee de putere și șase economice, care se descurcă bine în orice situație. Desigur, nu veți avea cea mai bună experiență de gaming, dar rulează bine toate jocurile video.

Camera de 64 de megapixeli a lui A71 vine împreună cu camera Ultra Wide de 12 megapixeli vă ajută să faceți fotografii landscape, în timp ce camera Macro de 5 megapixeli și senzorul de 5 megapixeli Depth surprind detalii complexe ale obiectelor apropiate, adăugând un efect de blur a fundalului.

Cu ajutorul unui spațiu de stocare intern de 128 GB și a 6 GB / 8 GB RAM, împreună cu posibilitatea adăugării unui suport Micro SD de până la 1 TB, veți putea să surprindeți și să salvați videoclipuri și fotografii fără să vă mai faceți griji că veți putea rămâne fără spațiu de stocare.

Modelul este dotat cu o baterie de 4.500mAh, iar încărcarea rapidă înseamnă că veți avea mai mult timp să vă jucați, să navigați online sau să împărtășiți conținut cu prietenii, timp în care telefonul se va încărca mult mai repede.

Galaxy A71 5G este protejat în permanență cu ajutorul Samsung Knox, printr-o securitatea de calitate, asigurând o experiență conectată sigură.

Samsung Galaxy A71 5G prezintă o construcție elegantă, compactă, cu un finish premium, care oferă o experiență premium. Vine într-o gamă de nuanțe pastelate noi. A71 5G vine în culorile Prism Cube Black, Prism Cube Sliver și Prism Cube Blue. A71 beneficiază de ecosistemul complet de aplicații și servicii inteligente Samsung, inclusiv Bixby (Vision, Lens Mode, Routines), Samsung Pay și Samsung Health.

La ora actuală nu am detalii despre prețul Samsung Galaxy A71 5G. El a fost lansat împreună cu Galaxy A41.