Samsung Galaxy A8 continuă recent seria de terminale Galaxy A și aduce tot mai tare cu seria Galaxy S. Pur și simplu se continuă diversificarea gamei de modele fapt care va crea tot mai multe probleme utilizatorului care vrea să aleagă modelul perfect pentru el.

Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy A8

Sursa foto.

Samsung Galaxy A8 aduce un display de 5,7 inch, Full HD, procesor octa-core Snapdragon 615, 2GB de RAM, 16GB de stocare internă și slot de carduri de memorie. Cu alte cuvinte este foarte bine dotat, are și chestii peste S6, dar este mai ieftin. Oare ce vor alege consumatorii?

Bateria integrată este de 3050 mAh, din nou mai mare decât la Galaxy S. Vine cu Android 5.1 Lollipop, iar camera foto este de 16 megapixeli pe spate.

Din ce citisem pînă acum, una din diferențe ar fi că senzorul foto este mai mic, dar care este mai subțire și nu iese în afară. Acuma sigur, Snapdragon 615  nu este model de top și S6 va rămâne mai performant un pic. Dar cu toate astea A8 arată foarte bine. Apropo, este la dimensiunile Note 5 și S6 Plus despre care tocmai vă scriam azi.