Samsung a lansat azi oficial mai multe modele din seria Galaxy A, respectiv trei noi terminale – Galaxy A20e, A40 și A80. Au un design modern, specificații care se găseau înainte doar pe flagship-uri și oferă o experiență mobilă bună, la un preț accesibil.

Detalii tehnice Galaxy A80

Display: 6.7” FHD+ (2400×1080 px), Super AMOLED fără găuri
Camere foto: 48MP, F1.7 / 8MP, F2.2 (123°) / TOF 3D
Camera selfie: se rotesc modulele de pe spate
Dimensiuni: 164.3 x 76.7 x 7.9mm
Procesor: Snapdragon 730, octa-core (2×2.2 GHz Kryo 460 Gold & 6×1.7 GHz Kryo 460 Silver)
Memorie: 6 GB RAM
Stocare: 128 GB + Slot micro SD
Dual-SIM cu 3 slot-uri)
Baterie: 3.700 mAh + Super Fast Charging
OS: Android 9.0 (Pie)

Samsung Galaxy A80

Fiind formată din șase device-uri, noua serie Galaxy A permite utilizatorilor să aleagă telefonul care se potrivește cel mai bine stilului lor de viață și bugetului de care dispun. Indiferent dacă vrei ecranul cel mai mare și contrastul cel mai bun de culori, o cameră care să surprindă cadre ultra-wide sau o durată de viață a bateriei ridicată, astfel încât să nu îți faci griji cu încărcarea lui, seria Galaxy A le oferă pe toate.

Galaxy A a apărut ca răspuns la creșterea continuă pentru acest segment de produse și creșterea așteptărilor din partea consumatorilor, care pun accentul pe calitate și pe inovație. Pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor europeni, Samsung a prezentat și două noi device-uri dezvoltate special pentru această regiune – Galaxy A20e și A40. Ambele smartphone-uri se bucură de aceleași inovații de ultimă generație caracteristice seriei Galaxy A, reflectand tendințele în creștere din rândul consumatorilor din Europa, care vor un dispozitiv compact.

Este un model relativ diferit de Samsung Galaxy A70. A fost special gândit pentru nativii digitali și dotat cu prima cameră rotativă Samsung, Galaxy A80 îți permite să surprinzi totul din jurul tău. Camera rotativă oferă aceeași experiență atât pe camera din spate, cât și pe cea frontală. Noul display Infinity AMOLED HD+ de 6.7 inch surprinde detaliile uimitoar, iar sunetul marca Dolby Atmos oferă o experiență imersivă completă.
Galaxy A80 dispune de o baterie inteligentă de 3.700 mAh, care îți reține obiceiurile zilnice și se folosește de acestea pentru a optimiza consumul de energie al bateriei, iar funcția Super-Fast Charging de 25W te ajută să stai cât mai puțin timp cu telefonul la încărcat.

„Galaxy A oferă tehnologie de ultimă generație, inovații extraordinare și specificații avansate, permițându-i generației de astăzi să facă ceea ce nu poate nu era posibil anterior. Acest segment este reprezentat de o generație nouă, care vrea să se bucure de ceea ce este mai bun din tehnologia actuală. La Samsung, suntem încântați să putem livra această promisiune, oferindu-le oamenilor cel mai bun display, cea mai bună cameră și cea mai bună baterie”

– afirmă Mark Notton, director al Product Portfolio, Samsung Electronics Europe.