Samsung Galaxy A80 este disponibil pentru comenzi online și în magazinele fizice ale partenerilor din România, începând cu luna iulie. Construit pentru Era Live, Galaxy A80 oferă inovații semnificative: prima camera triplă care se rotește și display-ul New Infinity.

Pentru prima dată noul A80 este echipat cu camera triplă rotativă Samsung, care oferă lentile de calitate, atât pe față cât și pe spate, în așa fel încât fotografiile și filmările vor ieși foarte bine. Camera triplă rotativă vă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă filmați cu camera frontală sau cu cea de pe spate, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

Camera de adâncime 3D de pe Galaxy A80 vă permite să suprindeți subiectul fotografiei în profunzime, astfel încât puteți crea clipuri cinematografice cu momentele voastre preferate cu ajutorul funcțiilor precum Live Focus Video. În plus, modul Super Steady Video permite realizarea clipurilor la calitatea cea mai bună, fără a fi tremurate.

ads

Galaxy A80 are un ecran Samsung Infinity Display, FHD + Super AMOLED de 6,7 inch fără margini. Cu un raport de afișare de 20:9, New Infinity Display vă oferă o experiență multimedia completă. Experiența audio-vizuală trece către un al nivel datorită Dolby Atmos, atunci când utilizați căști sau difuzoare Bluetooth.

Ca parte a experienței Galaxy, Galaxy A80 oferă și Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur și convenabil în aplicații și în website-uri prin senzorul de amprentă.

Datorită funcției Intelligent Performance Enhancer, Galaxy A80 va fi cât se poate de rapid și nu vă va lăsa la nevoie. Software-ul său de optimizare a performanței alimentat de AI maximizează puterea procesorului, memoria RAM și capacitatea bateriei, adaptând eficiența Galaxy A80 la nevoile voastre zilnice.

Ieșiți în evidență cu un design distinctiv. Galaxy A80 vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White și Phantom Black. Opțiunile de culoare Angel Gold și Ghost White vin cu nuanțe de roz și respectiv albastru, permițându-vă să vă exprimați stilul personal.

Samsung Galaxy A80 are un preț de la 3.200 de lei la 3.999 lei în funcție de magazin.