Samsung Galaxy J3 2017 păreri: telefonul a fost lansat oficial de Samsung Olanda, împreună cu Galaxy J5 2017 și bineînțeles și J7.

samsung galaxy j3

Păreri despre Samsung Galaxy J3 2017

Samsung Galaxy J3 (2017) este considerat printre cele mai ieftine telefoane Samsung care pot fi cumpărate. Este un model relativ ok, cu un preț foarte bun însă. Ecranul este de 5 inch și HD (adică 720p), are un procesor Exynos 7570 quad-core, 2GB de RAM, stocare internă de 16 GB. Este cu siguranță peste modelul Samsung J3 2016.

Procesorul este la 1.4GHz, dar anul acesta vă puteți bucura de 2GB de RAM, iar stocarea este dublă comparat cu modelul de anul trecut. Camera foto de pe spate este de 13 megapixeli, iar cea frontală pentru selfie este de 5 megapixeli. Prețul Galaxy J3 2017 rămâne relativ similar, prețul sugerat de retail este 219 euro, să vedem la cât ajunge practic la noi în magazine. Lasnsarea comercială este în august și vedem în cât timp îl preiau partenerii Samsung, posibil chiar în septembrie.

Toate modelele din noua serie J sunt disponibile în variante single-SIM sau dual-SIM, ele au toate radio FM integrat. Samsung Galaxy j3 are un body metalic cu design similar modelelor mai dotate. Pe partea de software este un telefon care include chiar și Samsung Knox, soluția de securitate realizată de compania sud-coreeană. Am uitat să zic că platforma este Android 7.0 Nougat din fabrică.

Oficialii companiei spun că seria Galaxy J este una dintre cele mai căutate și că vânzările din Europa au atins un nivel record. Samsung crede că noul design mai puternic, camerele foto îmbunătățite, funcțiile suplimentare adăugate și prețurile bune vor face ca telefoanele să fie din nou vedete în vânzările pe bătrânul continent.

Există câteva categorii importante de utilizatori care preferă modelele de smartphone ieftine, dar care oferă aceleași funcții precum terminalele scumpe. În primul rând, cred eu, sunt cei mici, care au văzut un smartphone la părinți și doresc și ei să imite modul de utilizare – vor jocuri video, vor să facă poze și selfie-uri, vor să filmeze și să aibă propriul telefon. Pe lîngă copii și tineri, cred că există utilizatori care nu își permit un telefon scump. Românii au în general salarii mici, iar oamenii se luptă cu multe cheltuieli, întreținere, mâncarea zilnică, curent etc. Probabil telefonul în sine este ultima grijă de care trebuie să țină cont. Și desigur, cei în vârstă.

Voi ce părere aveți?

Via ZDnet