Samsung Galaxy J4 (2018) are preț foarte bun, a fost listat de un retailer ucrainian la 185 de dolari, sub nivelul modelelor A6 (2018), care sunt modele ieftine pentru Samsung. Detaliile tehnice erau cunoscute deja, dar se pare că retailerul a confirmat practic lansarea acestui model, în curând.

Sursa: PhoneArena

Se pare că lansarea Samsung Galaxy J4 (2018) va avea loc oficial pînă la finalul lunii. Listarea online cuprinde și detaliile tehnice, similare cu ceea ce se discuta anterior despre acest telefon. Ecranul este Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inch, dar cu rezoluție 720p, procesorul este economic, un Exynos 7570 de la Samsung care atinge 1.4GHz, quad-core, cu 2 GB de RAM și 16GB de stocare internă. Din fericire are un slot de carduri de memorie microSD.

Camera foto de pe spate are un senzor de 13 megapixel, este cel pe care Samsung îl folosește pe cam toate telefoanele mai ieftine, dar care vor să aibă rezoluție aparent mare. Camera frontală este de 5 megapixeli, cam standard pentru telefoanele ieftine disponibile la acest nivel de preț.

Deși PhoneArena spune că s-ar putea să nu aibă senzor de amprentă, se vede pe partea frontală butonul oval de la Samsung care în general are și senzorul de amprentă. E posibil să nu fie pe acest model, dar este la fel de posibil să îl aibă la fel ca toate celelalte modele cu astfel de buton. Bateria integrată este de 3.000 mAh, ceea ce cuplat cu procesorul economic va oferi o autonomie destul de bună.

Platforma software ar fi Android 8.0 cu interfața folosită de Samsung de obicei. Compania sud-coreeană a schimbat anul acesta modelele din seriile Galaxy A și Galaxy J, așa că nu vom mai vedea terminalele cu 3/5 sau 7, ci anul acesta probabil că J2 / A2 vor fi ultra-ieftine, J4/A4 vor fi accesibile, iar J6/A6 sunt mid-range. Deja am văzut A8 (2018) și rămâne un model mid-range-premium destul de bun.

Rețineți că deocmadată nu sunt confirmate oficial toate detaliile (chiar dacă ele circulă) și că ele s-ar mai putea schimba pe parcurs sau ar putea depinde de țară. La noi abia a fost anunțat oficial Galaxy A6 și sper să vină și la teste rapid. Vă țin la curent.