Samsung Galaxy Mini 2 este noua versiune a terminalului de succes Galaxy Mini care a cucerit inclusiv piața locală anul trecut. Telefonul Samsung, de nivel mediu, aduce acum un procesor de 800 de MHz, puțin mai bun, dar nu e clar dacă este dual-core sau nu. Android 2.3 Gingerbread în loc de 2.2, iar ecranul cu diagonala de 3,27 inchi are rezoluție HVGA, adică 640 x 240 pixeli.

Samsung GALAXY mini 2
Samsung GALAXY mini 2

Samsung Galaxy Mini 2 are de asemenea cameră foto cu senzor de 3 megapixeli, player de muzică digitală, tehnologie Bluetooth și WiFi, USB 2.0, slot de carduri de memorie microSD, plus 4GB de memorie internă deja încorporată. Sistemul de operare Android vine cu interfața Samsung TouchWiz, iar de data asta include tehnologie broadband HSDPA.

Samsung Galaxy Mini 2 va fi lansat inițial în Franța, în martie, apoi va ajunge și pe alte piețe europene.

Via CNet

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.