Samsung Galaxy Note 3 – următoarea ediție a tabletei/telefon pentru creativii care au nevoie de stylus – va avea un display de 5.9 inchi, pentru a contracara rivalii chinezi care au lansat terminale cu ecran mare la Mobile World Congress. Următorul phablet – ai, ce oribil sună phablet – va avea ecran OLED, ceea ce înseamnă culori mai bune, rezoluții mai mari, luminozitate crescută, dar și consum mai mic de energie. Va avea procesorul cu opt nuclee pe care Samsung l-a prezentat la CES în ianuarie. Și lansarea Note 3 ar putea fi devansată pentru că Galaxy S4 se lansează mai devreme decât anul trecut. În loc de octombrie, am putea vedea Note 3 în septembrie sau poate în iulie.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Sursa foto.

Samsung Galaxy Note 3

Detaliile Note 3 au fost prezentate de Korea Times. Au fost și momente în care informațiile date de publicația coreeană nu s-au confirmat ulterior. Dar uneori s-au dovedit adevărate.

Zvonurile astea sunt utile, ne fac să ne gândim mai bine la ce anume vrem să cumpărăm și ce funcții sau tehnologii vrem în următorul telefon sau tabletă. Chiar dacă unele sună fantezist.

ads

Atât Huawei cât și ZTE au prezentat la MWC terminale Android cu ecrane mari – 5.7 inch pentru ZTE și 6.1 inch pentru Huawei. Se pare că Samsung a avut un succes nesperat cu Note, iar surse citate de CNet spun că se așteaptă ca vânzările pe acest segment să continue pe un trend pozitiv anul acesta.

Via Playtech