Super-telefonul mobil Samsung Galaxy S, care aduce procesorul de 1 GHz, un ecran Super AMOLED cu diagonala de 4 inchi și platforma Android, este disponibil și pe piața din România, oficial.  Camera de 5 megapixeli poate filma HD (720p).

UPDATE: Galaxy S versus iPhone4

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

UPDATE 2: să vorbim și despre Samsung Galaxy S2.

Samsung Galaxy S


Cumpără Galaxy S de la eMAG.

Samsung GT-I9000 este printre primele terminale cu tehnologia nouă augmented reality, oferită prin Layar Reality Browser şi opţiunea avansată LBS (Location Based Services). Samsung propune și conceptul “Smart Life”, care presupune personalizarea și mai avansată în funcție preferinţele personale pentru a culege informaţii despre nevoile fiecărui utilizator.

Include tehnologie DLNA pentru transfer de fișiere între PC – telefon – TV, are un suport Home Cradle, pentru utilizarea ca ramă foto, tehnologia Swype pentru scriere rapidă și multe altele. Nu lipsesc aplicația GPS, busola digitală, accelerometru, tehnologia WiFi. Abia aștept să mă joc cu el.

Telefonul va fi disponibil și la Orange sau Cosmote, nu doar la Vodafone.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.