Samsung Galaxy S (GT-I9000) este cel mai bine vândut smartphone altul decât iPhone. Sud-coreenii trag tare, dar au nevoie de o versiune nouă cât de curând, pentru că super-telefonul a început să fie văzut ca “vechi”. Deja are mai mult de 7 luni 🙂 Sunt sigur că Samsung va lansa un smartphone nou, dacă nu în ianuarie, măcar luna viitoare.
Dacă nu l-ai citit, merită să vezi testul meu cu Galaxy S.

Update II: avem Galaxy S 2

Samsung Galaxy S GT-I9000

Galaxy S a fost printre primele telefoane cu ecran de 4 inchi, platformă Android cu procesor la 1GHz, cameră foto digitală de 5 megapixeli cu filmare excelentă. Dar deja, competiția s-a înăsprit. Eu mă aștept la un nou Galaxy S. Trebuie, sau Samsung la ceda locul unui producător mai insistent. De altfel, sunt zvonuri deja că următorul Galaxy S va fi lansat la Barcelona în februarie. Sper că voi fi de față.

Prețul Samsung Galaxy S a scăzut la la 1.999 lei.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !