Samsung a anunțat astăzi lansarea modelului Galaxy S II (GT-I9100), un smartphone cu procesor dual-core, design elegant și foarte subțire (8,49mm). Galaxy S II utilizează Android 2.3 („Gingerbread”). Dispozitivul încorporează cele 4 noi hub-uri exclusive de conținut și de divertisment ale Samsung, oferind acces instantaneu la muzică, jocuri, reviste și rețele sociale.

 

UPDATE: Samsung Galaxy SII se lansează în România.

Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy S2

Galaxy S II

Prin intermediul procesorului dual-core și al conectivității wireless avansate (HSPA+ 21Mbps), Galaxy S II dispune atât de viteza, cât și de puterea de a oferi o performanță mobilă de neegalat. Procesorul dual-core permite navigare web rapidă, multi-tasking comparabil cu cel de pe PC, procesare grafică și o interfață 3D cu răspuns rapid.

BlueTooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

Samsung Galaxy SII

Samsung Galaxy S II este echipat cu o cameră foto de 8 megapixeli care face filme full HD 1080p. Datorită tehnologiei patentate AllShare, utilizatorii pot capta, crea iar apoi împărtăși cu mare ușurință experiențele proprii.

Este echipat cu display-ul extrem de clar Super AMOLED Plus de la Samsung. Utilizând tehnologia de afișare RealStripe, Super AMOLED Plus ajută ochiul uman să vadă imagini mult mai clare și mai detaliate decât a fost obișnuit până în momentul de față. Cu un unghi de vizualizare mai larg și o vizibilitate mărită atunci când te afli afară, Samsung GALAXY S II oferă o experiență vizuală mult mai vibrantă, prin comparație cu oricare alt dispozitiv mobil.

Samsung a introdus o nouă gamă de soluții mobile pentru companii, extinzând astfel funcțiile legate de business ale Samsung Galaxy S II. Samsung a încheiat un parteneriat cu firmele IT pentru a crea și integra lui Galaxy S II soluții pentru companii, acordând o atenție specială securizării datelor și a rețelei. Aceste soluții includ servicii îmbunătățite de conferință și de conectivitate de la Cisco, implementare mobilă a Microsoft Exchange ActiveSync și remote device management securizat de la Sybase.

Samsung a selectat Galaxy S II ca fiind modelul premium prin intermediul căruia să lanseze Samsung Hubs – aplicații mobile integrate, create pentru a veni în întâmpinarea fiecărui aspect al vieții utilizatorilor. Prin intermediul Samsung Hubs, Galaxy S II oferă o colecție bogată de cărți, reviste, jocuri mobile avansate și acces la rețelele sociale.

Samsung Galaxy SII
Samsung Galaxy SII

Social Hub Premium: posibilitatea de a vorbi cu oricine, oricum, dintr-un singur loc – lista de contacte. Istoricul apelurilor, statusul IM și actualizările primite de la rețelele sociale sunt disponibile la o atingere. Prin intermediul acestui serviciu, pot fi accesate toate tipurile de mesaje (push e-mail, text, VM și SNS), cărora li se poate răspunde direct, fără a recurge la aplicații separate. Interfața funcționează cu adevărat ca un hub pentru întreaga viață socială a utilizatorului.

Reader’s Hub: Utilizatorii pot avea la îndemână o colecție de cărți, reviste și ziare, oriunde s-ar afla. Prin intermediul parteneriatelor strategice, Samsung’s Reader’s Hub oferă peste 2,2 milioane de cărți și romane, 2000 de ziare locale și globale scrise în 49 de limbi și 2300 de reviste dintre cele mai populare, scrise în 22 de limbi.

Game Hub: Cel mai ușor mod de a descărca și a accesa jocuri pentru telefon. Cu ajutorul senzorului giroscopic cu 3 axe, Galaxy S II dezvăluie o lume a posibilităților de gaming nelimitate. Utilizatorii pot descărca și încerca gratuit titluri premium de la parteneri precum Gameloft, sau pot accesa Social Network Games (SNG) incluzând We Rule și We City de la ngmoco.

Music Hub: Utilizatorii pot transforma Galaxy S II într-un un jukebox personal, având posibilitatea de a accesa peste 12 milioane de melodii, oferite de 7Digital. Descoperă noutățile din top-uri, caută muzica favorită, urmărește criticile muzicale, bucura-te de preview-uri și descarcă direct pe Samsung Galaxy  S II.

Deocamdată nu avem informații despre preț.

Samsung Galaxy SII
Samsung Galaxy SII