Samsung Galaxy S, super-telefonul sud-coreenilor, este la ofertă de preț mai ales cu abonament. Botezat și Samsung I9000, terminalul Android este cel mai puternic competitor pentru iPhone 4 și iese mai bine decât HTC Desire sau Nexus One în testele specialiștilor. Cel mai mic preț îl are modelul cu memorie internă de 8GB.

Update: cum a evoluat prețul în 2011.

După cum știți probabil, am testat Galaxy S și ia probabil cel mai mare scor de anul acesta aș zice 9,7 din 10, pentru că perfecțiunea nu există în realitate.

Ei bine, am căutat Galaxy S la ofertă și pe unele site-uri apare la circa 1690 lei fără livrare. Nu știu ce să zic, mai ales că magazinele nu sunt cunoscute. Sfatul meu? Să nu plătiți niciodată avans la un magazin pe care nu îl cunoașteți. Nici dacă vă zic la telefon că este ok. Plătiți la livrare, sunteți feriți de surprize.

ads

La Vodafone, Galaxy S rămâne la ofertă. Este 249 euro cu TVA inclus, dar cu abonament pe 2 ani. Cu același Complet 800 Internet pe Mobil Plus. Asta ar fi 16,64 euro pe lună.

În fine, l-am găsit și la eMAG. Aici Samsung Galaxy S este 2.129 lei, dar ai livrarea inclusă plus că primești banii înapoi dacă te răzgândești.