Samss7 activeung Galaxy S7 Active, versiunea rezistentă a vârfului de gamă, este aproape confirmată oficial, avem detalii tehnice și imagini “pe surse”.

Samsung-Galaxy-S7-Active

Anul acesta, Galaxy S7 și S7 Edge sunt deja rezistente la apă și praf, iar versiunea Active va fi un pic mai bine protejată, pentru utilizatorii care merg mai des pe teren, în afara orașului sau, pur și simplu, nu sunt atât de îndemânatici și scapă telefonul.

Seria Active a început de la generația Galaxy S4 Active, este o variantă îndrăgită, care este așteptată de mulți utilizatori.

Modelul din zvonul nostru a apărut în testele benchmark și pare să aibă ecran de 5.5 inch, procesor Snapdragon 820, 4GB de RAM, 32GB de stocare și cameră foto principală de 12 megapixeli acompaniată de una petru selfie de 5 megapixeli. Platforma software este Android 6.0.1.

Pare să fie de dimensiunile lui S7 Edge, dar probabil fără ecranul curbat. Testul este aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!