Samsung Galaxy S7 poate la fel de bine să se încingă și să ia foc exact ca Note. Este al patrulea caz, de data asta a pățit-o un bărbat din Canada, care a simțit că se încălzește telefonul și a apucat să-l scoată din buzunar, apoi a fost nevoit să îl arunce.

s7-burn

Sursa: WinnipegSun

Pentru Samsung continuă problemele după un eveniment similar cu Galaxy J5. Eu am urmărit cu atenție povestea Note 7, iar în cursul acelor săptămâni au fost cel puțin trei cazuri similare cu Galaxy S7, care au fost trecute oarecum cu vederea de restul lumii.

Pe 12 septembrie a fost anunțat public primul incident cu Galaxy S7 Edge, este vorba de utilizatorul care a avut telefonul în buzunar și are acum arsuri de gradul doi și trei pe corp. El a și dat în judecată Samsung, presupun că vor plăti costurile tratamentului, dar nu știu dacă asta te mai poate face bine după un astfel de incident.

ads

Al doilea caz era cu Galaxy S7 și a explodat în poșetă, iar apoi a fost o știre cu un Galaxy S7 care s-a încins și a scos fum într-o cafenea.

Problema Samsung rămâne aceeași: nu au anunțat concret cauza acestor explozii și ce se poate face pentru a evita o situație similară. Utilizatorii sunt înnebuniți după terminale, unii nu au predat înapoi nici măcar terminalele Note 7, iar Galaxy S7 și S7 Edge sunt pe piață de luni de zile, majoritatea nu au probleme.

Cert este că după 20 de ani de utilizare a mobilului și 15 ani de teste cu gadgeturi, 2016 este primul an în care mi-e frică să plec de acasă lăsând telefoane sau baterii la încărcat, nu se știe niciodată…