Samsung S8300 Ultra Touch  e disponibil în magazinele Germanos: pret 599 lei (140 euro, TVA inclus) cu abonament COSMOTE 2000 sau 1699 lei (395 euro, TVA inclus) fără conectare. Ecranul are o diagonală de 2.8 inci (71,1 mm) şi dispune de protecţie anti-zgârieturi. Samsung S8300 Tocco Ultra Edition are radio FM şi music player încorporate – acesta din urmă fiind compatibil cu fişiere de tip MP3, AAC şi WMA.

Camera foto de 8MP conferă o claritate extraordinară fotografiilor, iar funcţia video permite filmarea la 30 de cadre pe secundă, ceea ce asigură o calitate superioară a materialului video. Printre funcţiile camerei foto, enumerăm autofocus, detecţia feţei şi a zâmbetului – disponibilă până în prezent numai la camerele foto digitale din categoria high-end – respectiv posibilitatea de a ataşa informaţii de context fotografiilor şi de a reda formate video DivX.

Memoria internă este de 80 MB, iar prin slotul de card aceasta se poate extinde până la 16GB, ceea ce permite stocarea unor albume foto întregi sau a unor playlist-uri consistente, fără a afecta în vreun fel viteza de funcţionare a telefonului. Acesta are browser internet şi permite descărcarea de conţinut atât HTML cât şi XHTML, pe tehnologia 3G HSDPA – cu viteze de până la 7,2 Mbps.

Update: Cumpara telefonul mobil Samsung S8300!

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.