Sony Ericsson anunta lansarea in Romania, la inceputul lunii septembrie, a modelului V630i, realizat exclusiv pentru utilizatorii de servicii Vodafone. Modelul foloseste tehnologia 3G, imbinand perfect atributele telefoniei mobile, muzica si aplicatiile multimedia la o viteza si calitate superioare.
Sony Ericsson V630i


Acest telefon este special datorita suportului oferit de serviciul Vodafone Radio DJ, serviciu inovator care iti permite sa creezi propriile canale de muzica, producand track-uri pe masura ce asculti. Cu cat asculti si produci mai mult, cu atat devine canalul respectiv mai intuitiv si mai personalizat. Cantecele pot fi de asemenea cumparate direct folosind acest servicu, iar cu cardul Memory Stick Micro de 256 MB, V630i poate depozita nu mai putin de 230 de melodii pe care sa le iei cu tine oriunde mergi. Este furnizat si un set de casti stereo pentru a te bucura de alegerea facuta la cele mai inalte standarde.

V630i ofera in plus serviciile Vodafone live! cum ar fi televiziune mobila, mesagerie video si telefonie video. In ansamblu, V630i este un telefon dinamic, usor de folosit, ce se adreseaza tinerilor iubitori de muzica.

„V630i este un telefon care aduce muzica, 3G si Vodafone live! unui public mai larg”, a declarat Jan Wareby, Vice-presedintele executiv, Åžeful Departametului de Vanzari si Marketing al Sony Ericsson. „Este dispozitivul perfect pentru a obtine ce-i mai bun din servicile 3G oferite de Vodafone, cum este Vodafone Radio DJ. Cu video streaming live, web browsing super-rapid si jocuri, nu-ti poti dori mai multa distractie de la un telefon”.

Cu serviciul Radio DJ oferit de Vodafone iti poti folosi telefonul pentru a personaliza canale muzicale, pentru a cumpara sau descarca melodii din programul curent de muzica direct pe telefonul tau. V630i combina capacitatile 3G cu tehnologia inovatoare Sony Ericsson pentru a asigura un serviciu rapid de o calitate audio ireprosabila.

„Ii oferim consumatorului o experienta superioara prin combinarea serviciilor avansate Vodafone 3G si Vodafone Radio DJ cu know-how-ul Sony Ericsson in materie de muzica pe telefon”, a declarat Jens Schulte-Bockum, Director de Terminale la Vodafone. „Serviciul Radio Dj de la Vodafone a ajuns sa cunoasca in timp gusturile consumatorilor. Este la fel de simplu ca ascultarea la un radio, doar ca telefonul mobil reda intotdeauna piesele tale favorite.”

V630i citeste toate formatele importante de descarcare pentru ca tu sa poti importa muzica de pe un PC sau din propria ta colectie de CD-uri. Telefonul este disponibil impreuna cu un Micro Memory Stick de 256 MB ce permite o capacitate de stocare superioara.

Calitatea sunetului este atat de buna incat vei vrea sa-ti impartasesti preferintele muzicale si prietenilor tai. Iar boxele portabile MPS-60 reprezinta suportul ideal pentru muzica depozitata pe telefonul tau: conecteaza-le la V630i si da drumul la muzica! Sau bucura-te de muzica pe propriul tau Hi-Fi cu Power Pack-ul MPP-60, care-ti conecteaza telefonul la statia Hi-Fi in timp ce se afla in suportul de reincarcare. Pentru o experienta completa Hi-Fi, incearca sistemul audio MDS-70, un suport de telefon ce se conecteaza la un set de boxe performante. Fabricat de Sony Corporation si Sony Ericsson, MDS-70 reda perfect calitatea sunetului multumita tehonlogiei hi-fi Sony S-Master, care asigura calitatea sunetului pentru diferite tipuri de produse, de la sisteme audio pentru masini si pana la televizoare.

Tot ce tine de V630i exprima distractie si un lifestyle tineresc. Imaginea sa sportiva este subliniata de culoare sa neagra dar si de boxele portocalii incorporate si de butoanele directe pentru muzica, tot portocalii.

Simplitatea in design se aplica de asemenea interfatei utilizatorului, care ii ofera acestuia ce isi doreste cu un minimum de click-uri.
Pe langa muzica, V630i include o camera de 2 megapixeli cu zoom digital, email, browser HTML si un display colorat de 1,9″. Apilcatiile business cuprind software si suport pentru sincronizarea cu PC-ul. Si pentru a putea prelua usor convorbiri telefonice in timp ce te deplasezi, ai la dispozitie casti Bluetooth.
V630i este un dispozitiv UMTS 2100, realizat exclusiv pentru Vodafone.