Sony Xperia C3 este un phablet de nivel mediu, cu design bun, dotări peste medie și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru poze selfie – pentru că moda este din ce în ce mai răspândită. Smartphone-ul Android are display de 5,5 inch, dar cu rezoluție 720p (IPS cu tehnologii Sony de imagine). Procesorul este quad-core, Snapdragon, dar modelul economic la 1,2 GHz, cu 1GB de RAM. Stocarea internă este de 8GB, dar are slot pentru carduri microSD de pînă la 32GB.
Personal îmi plac mult terminalele din seria Xperia, deși am auzit că și Z2 are mari probleme de soft. Încă nu a ajuns la review.

Sony Xperia C3
Sony Xperia C3

Sony Xperia C3 aremodul de economie a consumului de energie Stamina, care prelungește binișor durata de viață a acumulatorului (2.500 mAh). Telefonul are în plus o aplicație specială de editare foto optimizată pentru auto-portrete.

Camera foto de pe spate este de 8 megapixeli, destul de ok cu toate tehnologiile de imagine Sony.

Sony Xperia C3 are și o versiune dual-SIM, să fiți atenți la achiziție pentru că experiența e diferită. Încă nu am aflat prețul oficial pe piața locală.

 

Specificații Sony Xperia C3

– Ecran: 5.5″ 1280×720 px, IPS
– OS: Android 4.4 (KitKat)
– Procesor: Snapdragon 1.2 GHz quad-core
– Memorie: 1GB RAM
– Stocare: 8 GB (+ slot micro SD)
– Camere foto: 8 megapixeli pe spate / 5 megapixeli pentru selfie
– Baterie: 2.500 mAh
– Dimensiuni: 156 x 78.5 x 7.6 mm
– Greutate: 150 de grame

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!