Sony Xperia E5 promite calitatea și performanța Sony, dar are dotările unor modele ieftine. Totul va depinde de nivelul de preț.

Sony Xperia E5

Terminalul păstrează linia de design Xperia, dar are procesor quad-core Mediatek și doar 1.5GB de RAM, cu un display de 5.0 inch cu rezoluție 720p. La acest gen de dotări, chinezii vând telefoanele sub 100 de dolari. Probabil însă că brandul Xperia va duce prețul mai sus de atât. Are stocare internă de 16GB, dar suportă carduri de memorie microSD care pot ajunge la 200GB.

Comunicatul oficial promite o autonomie de două zile, iar bateria are 2.700 mAh, pare greu să atingi două zile. Are 147 de grame și 8.2 milimetri grosime.

Camera foto de pe spate are senzor de 13 megapixeli și promite toate avantajele Sony pe partea de fotografie, iar cea frontală are senzor de 5 megapixeli.

Ca noutăți pe partea de tehnologie avem Smart Cleaner, o aplicație care optimizează sistemul pentru a reduce consumul de nergie și a optimiza experiența utilizatorului. De asemenea, asistentul digital integrat este botezat Xperia Tips.

Sony Xperia E5 va fi disponibil în piețele selectate din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, din a doua jumătate a lunii iunie 2016.

Vedem mai târziu care va fi prețul.