Sony Xperia T3 aduce la un loc tehnologiile bune ale japonezilor cu un body subțire din oțel inoxidabil, rezistent la apă sau praf. Terminalul are un display IPS de 5,3 inch, procesorul este quad-core, iar camera foto are un senzor de 8 megapixeli. Este un terminal subțire și cu un design general foarte bun.

Sony Xperia T3

Sony Xperia T3 va fi disponibil în trei cuori: alb, negru și vișiniu. Ecranul vine cu tehnologiile proprietare Sony, precum Triluminous, care vine de la televizoare împreună cu Bravia Engine 2, versiune mobilă.

Camera foto prezintă și tehnologii de la seria Cyber-shot, senzorul este Exmor RS, iar camera include tehnologii precum HDR sau SteadyShot.

ads

Procesorul ales pentru acest model este un quad-core la 1,4 GHz, plus 1GB de RAM și capacitate de stocare internă de 8GB. Bateria este de 2.500 mAh , iar telefonul are modul de economie a consumului botezat Stamina.

Sony Xperia T3 va fi disponibil la nivel internaţional începând cu finalul lunii Iulie 2014. Deocamdată nu știm prețul oficial pe piața locală.