Noile telefoane Oppo se găsesc de astăzi în România, în oferta operatorilor și a unor magazine online. Știți deja bănuiesc despre Oppo Find X2, iar de astăzi vine și celălalt flagship Oppo Reno 3 Pro 5G.

oppo find x2 si oppo reno 3 pro

Mult așteptatele smartphone-uri Oppo Reno3 Pro 5G și Oppo Find X2, vor putea fi comandate de către utilizatorii români în perioada 22 mai – 5 iunie. În campania de precomandă, Oppo oferă cadou un set de căști wireless pentru o experiență completă primilor clienți din România. Cumnpărătorii Reno 3 vor primi cadou o pereche de căști wireless Oppo Enco W31, iar pentru fiecare smartphone Oppo Find X2 achiziționat în cadrul aceleași campanii de precomandă, cadoul va fi modelul de căști wireless Oppo EncoFree.

Oppo Reno3 Pro 5G

Oppo Reno3 Pro 5G reunește într-o carcasă subțire, de doar 7,7 mm, un design elegant și performanțe de top. Echipat cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 765G și cu funcție anti-lag, telefonul oferă consumatorilor o experiență de utilizare rapidă și cursivă. Mai mult, sistemul de răcire stratificat și bateria de 4025 mAh fac ca Reno3 Pro 5G să fie pregătit pentru o utilizare îndelungată la intensitate maximă. Iar, datorită tehnologiei de încărcare rapidă VOOC 4.0, încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2 la 50% în doar 20 de minute și în 56 de minute de la 0% la 100%.

Reno3 Pro 5G moștenește o parte dintre inovațiile aduse de seria Reno2 dar are și cel mai nou mod de stabilizare video, Ultra Steady 2.0 care îmbină Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) și Stabilizare Electrică a Imaginii (EIS). Fotografiile și video-urile cu cadre fluide sunt obținute prin îmbinarea informațiilor de la mai mulți senzori, împreună cu o analiză inteligentă a scenariilor surprinse. În același timp, Reno3 Pro 5G are și un mod de stabilizare Wide-Angle pentru a obține imagini cu o perspectivă mult mai largă. Totodată, Reno3 Pro 5G surprinde imagini clare și stabile indiferent de condițiile de luminozitate. Smartphone-ul oferă multiple opțiuni de generare de conținut, respectiv video-uri cu efect bokeh, un zoom foarte natural, mod AI Beauty și editare inteligentă cu ajutorul aplicației integrate SoLoop.

În ceea ce privește afișarea conținutului surprins, luminozitatea ecranului OLED de 90 Hz al Reno3 Pro 5G poate ajunge până la 1100 niți. Astfel, utilizatorii pot vedea conținutul afișat chiar și în lumina directă a razelor soarelui. Rata de răspuns maximă de 180Hz le permite utilizatorilor să se bucure de jocuri pe care să le poată controla în timp real sau să urmărească video-uri la calitate ridicată. Mai mult, ecranul lui Reno3 Pro 5G a primit certificarea TÜV Rheinland pentru protecția ochilor și certificarea HDR 10+.

Noul Oppo Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară Oppo ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în variantele de culoare negru și albastru.

Utilizatorii care vor comanda smartphone-ul în perioada 22 mai- 5 iunie vor primi cadou căștile wireless Oppo Enco W31, care dispun de două moduri audio special dezvoltate pentru diferite tipuri de muzică, modul de noise-cancellation și două microfoane integrate.

Căștile Oppo Enco W31 utilizează o transmisie Bluetooth binaurală cu latență scăzută și sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor ceea ce le fac o alternativă interesantă pentru utilizatori. Mai mult, prin designul in-ear al capetelor, și o rezistență ridicată la apă și praf, aceste căști sunt potrivite și pentru cei mai dinamici utilizatori.

Oppo Find X2

Vârful de gamă OppoFind X2 are la bază filosofia companiei de a oferi produse cu performanțe de top și design contemporan dar, totodată, rafinat. Datorită ecranului Ultra Vision QHD+, cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori, experiența de utilizare este inegalabilă. Ecranul a primit și recunoaștere la nivel internațional, fiind desemnat, de către organizația Display Mate, specializată în testarea ecranelor, Best Smartphone Display.

Performanțele de top ale acestui model impresionant sunt completate de puternicul procesor Snapdragon 865, conectivitatea 5G, precum și de bateria compusă din două celule care au împreună o capacitate totală de 4200 mAh, aceste caracteristici conferindu-i o rezistență ridicată și funcționare fără cusur în orice scenariu de utilizare.

În plus, Oppo Find X2 ușurează viața utilizatorilor prin cea mai rapidă tehnologie de încărcare, Super VOOC 2.0 de 65W, care încarcă telefonul de la 0 la 100% în doar 38 minute. Sistemul de camere integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 856, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP, astfel că Find X2 nu doar că redă ci și creează un conținut premium.

De asemenea, utilizatorii activi sunt asigurați că înregistrările video nu doar că vor avea o calitate ridicată dar, datorită modului Ultra Steady Video și algoritmului Oppo de stabilizare al imaginii, chiar și cele mai dinamice activități vor fi surprinsefără tremur și fără imagini sacadate.

Noul Oppo Find X2 are 12 GB RAM, până la 256 GB ROM, și integrează interfața proprietară Oppo ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în varianta de culoare Negru (Ceramică).
Seria Find X2 are un design curbat pe ambele părți. Partea frontală a seriei Find X2 este acoperită de un panou de sticlă Corning Gorilla de ultimă generație, iar tehnologia avansată de ambalare COP și design-ul curbat de 67.8o creează un efect vizual de excepție, precum și o experiență imersivă pentru utilizatori.

În perioada 22 mai-5 iunie, Oppo Find X2 vine la pachet căștile wireless Oppo EncoFree, care sunt extrem de simplu de utilizat datorită sistemului de glisare și atingere care permite controlarea volumului, apelurilor și a sistemului de voce printr-un simplu gest.

Căștile Oppo Enco Free asigură o calitate ridicată a sunetului prin utilizarea standardului AAC (Audio Advanced Coding) și a primelor difuzoare ultra-dinamice din industrie care utilizează un sistem de poziționare FPC (flexible printed circuit). De asemenea, pentru a avea un bas intens și în cazul volumului ridicat, este folosită o diafragmă tristratificată dintr-un aliaj de magneziu-titan și un circuit magnetic dual.